GTA Online After Hours ilgisini devam ettirirken oyuna yeni güncellemeler yapılmaya devam ediliyor. Son güncelleme Terrorbyte bu konuda oldukça dikkat çekti.

GTA Online için yapılan son güncelleme sonrasında Terrorbyte oldukça dikkat çekti. Oyuna yapılan yeni güncelleme sonrasında yeni araçların eklenmesi kullanıcıların dikkatini tekrar bu yöne çekti. Araçlar içerisinde en çok dikkat çeken ise Terrorbyte isimli kamyon oldu. Yayınlanan son güncellemeler ile birlikte oyun dünyasının oldukça genişletilmesi oyuncuların dikkatini çekmişti. Son güncellemeli ile birlikte benzer durum devam ederken oyuna Terrorbyte dışında jet bisikletler, uçak da eklendi.

Terrorbyte ne işe yarayacak?

Mobil Operation Center ile benzer bir işleve sahip olan Terrorbyte, güçlü ve zırhlı. Bu bakımdan MOC’u sevenler için Terrorbyte bir üst versiyon olarak görülüyor. İşletmelerin düzene girmesi ve zaman sorunu yaşanmaması adına büyük bir kolaylık sağlayan Terrorbyte, bu açıdan oyunun kısa süre içerisinde ilgi çeken araçlarından birisi oldu. Kamyonun arkasında yaratılmış olan mobil ofis, işlerin yürütülmesini sağladığı gibi kolay bir şekilde yönetim sağlanabiliyor.

Terrorbyte kaç para?

Bu önemli özellikleri ile dikkat çeken Terrorbyte, cepleri yakacak. Öyle ki 1.3 milyon dolarlık satış fiyatı ile satılmaya başlanan araç, çoğu kişinin bütçelerini zorlayacak. Fakat şu da bir gerçek ki Terrorbyte ile birlikte oyunda ilerlemek eskiye göre çok daha kolay olacak.

Terrorbyte ile drone hediyesi!

Terrorbyte alanlara GTA tarafından üstelik cazip bir hediye de sunuluyor. Drone hediyesi ile gelen Terrorbyte, kişilerin NPC’leri düşürme yeteneği veriyor.

terrorbyt 1534610832

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir