GTA VI, 2019'da da gelmeyecek - Haberler - indir.com

GTA VI, 2019'da da gelmeyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-04 16:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Rockstar Games, Grand Theft Auto serisinin son oyunu olan GTA V'i, 2013 yılında piyasaya sürmüştü. Grand Theft Auto V, günümüzde hala ilgiyle oynanan oyunlar arasında yer alsa da oyun severler artık seriye yeni bir oyun eklenmesini de bekliyor. GTA V, oyun tarihinde en uzun oynanan oyunlar arasında gösterilebilir. Çünkü oyunun çıkışının üzerinden 5 yıl geçmiş olmasına rağmen, hala en çok satanlar listesinin ilk 10 oyunu arasında yer alıyor. Fakat oyuncular Rockstar Games'in GTA VI'ya dair yapacağı duyuruya da merakla bekliyor. Geçtiğimiz günlerde GTA Online üzerinden gelen bir bildirim aracılığıyla, oyun severler GTA VI'nın 2019 yılında çıkabileceğini öngörmeye başladı. Rockstar Games cephesinden bildirime dair gelen açıklama ise beklenen yönde olmadı.

Geçtiğimiz haftalarda, GTA Online içerisinde bir bildirim yayınlandı ve bu bildirimdeki ekran görüntüsünde, serinin yeni oyunun 2019 yılında geleceği öğrenildi. Bu durum oyuncuları heyecanlandırırken, kafalarda bazı soru işaretlerine de yol açtı. Rockstar Games cephesinden gelen açıklama, heyecanının kısa sürmesine neden oldu. Geliştirici ekip açıklamasında, yeni oyunun 2019 yılında çıkmayacağını söyledi.

Oyuncular açısında gelen bildirim ne kadar sevindirici olsa da 2019 yılında çıkacak bir oyunun duyurusunun henüz yapılmamış olması da kafa karıştırmıştı. Bu soruya cevabı Rockstar Games açıklamasıyla vermiş oldu. Rockstar Games, bu durumun nedeni olarak, bazı oyuncuların modlar yardımıyla oyunun arayüzüne erişmesini ve bu bilgiyi oyuna yerleştirmesini gösterdi. Red Dead Redemption 2'nin de yeni çıktığı düşünüldüğünde, Rockstar Games'in bir yeni oyun daha piyasaya sürmesi pek olabilecek bir durum olarak görülmemişti.





PAYLAŞ