GTA 6, Netflix Dizisinden İlham Aldı - Haberler - indir.com

GTA 6, Netflix Dizisinden İlham Aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-01 15:32:01
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Efsaneleşmiş olan oyun serisinin son oyununda, Netfilix’in başarılı bir serisi olan Narcos’un ciddi bir şekilde oyunu etkilediği gün yüzüne çıktı. Aynı zamanda karakterler kendi ana dillerinde konuşacağı için oyunu oynarken Narcos’un bir bölümünü izliyormuş gibi olacağının da altını çizdi.

JackOLantern1982 adlı bir Reddit kullanıcısı, gelecek Grand Theft Auto isimli oyun hakkında çok ilginç bir iddiayı ortaya attı. Project Americas kod isimli bir oyun hakkındaki bilgileri Kotaku ve PC Gamer’da çalışmış iki arkadaştan geldiğini ifade etti. Efsaneleşmiş olan oyun serisinin son oyununda, Netfilix’in başarılı bir serisi olan Narcos’un ciddi bir şekilde oyunu etkilediği gün yüzüne çıktı. Aynı zamanda karakterler kendi ana dillerinde konuşacağı için oyunu oynarken Narcos’un bir bölümünü izliyormuş gibi olacağının da altını çizdi.

GTA hayranlarının GTA 6'yı 2021'e kadar oynamayacak olmasının 5 nedeniGTA hayranlarının GTA 6'yı 2021'e kadar oynamayacak olmasının 5 nedeni

Ricardo ile uyuşturucu işlerine gireceksiniz

Öte yandan oyun hakkında ortaya çıkan diğer bir ayrıntı ise oyunun 2012’den bu yana gelişme süresi içerisinde olduğu ifade edildi. Fakat Rockstar’ın Red Dead Redemption 2’ye odaklanması sonucunda ise oyunun gelişme süreci 2015 yılından sonra tekrardan ivme kazandığına dikkat çekildi. Söz konusu olan oyunda Ricado isimli tek bir oynanabilen karakter olacağı da açıklanan bilgiler arasında yerini alıyor. Başlangıçta uyuşturucu baronlarının piyonu olarak görev alan oyun karakteri Ricardo, kendi bağlantılarını kurmadan önce Vice City ile Güney Amerika arasında uyuşturucu ticareti yapacağı açıklandı. Daha sonrasında ise Ricardo, kendi uyuşturucu imparatorluğunu kurmaya çalışacak.

Şirket başka oyun üzerinde de çalışma sürdürüyor

Bize ulaştırılan bilgiler arasında bir de oyunun 70’ler ve 80’lere damgasını vuran HIV ve göç gibi konular üzerinde duracağını da öğrenmiş olduk. Rockstar’ın başka bir oyun üzerinde çalışma sürdürdüğünü de öğrenmiş olduk. Üzerinde çalıştığı bu oyun ise Bull 2 olabileceği tahmin ediyoruz. Grand Theft Auto 6’nın PlayStation 5 ve Xbox Scarlett tarzı güçlü bir amiral gemisi konsollara gelmesi beklenenler arasında.

 

 

 


GTA 6, PS 5 konsoluna özel olabilirGTA 6, PS 5 konsoluna özel olabilir
GTA 6 İçin Önemli Gelişme!GTA 6 İçin Önemli Gelişme!

PAYLAŞ