Google'dan Pinterest benzeri sosyal medya platformu Keen - Haberler - indir.com

Google'dan Pinterest benzeri sosyal medya platformu Keen

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-22 14:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Google, Pinterest'e benzeyen sosyal medya platformu "Keen"i resmen kullanıma sunmuş durumda. Görselliğin ön planda tutulduğu platform, kullanıcıların ilgi alanları ile ilgili içeriklere ulaşmalarını sağlıyor. Keen şu an yalnızca internet tarayıcıları ve Android uygulaması ile kullanılıyor.

Daha önce pek çok sosyal medya platformu girişiminde bulunan ve sonunda fişi çekmek zorunda kalan Google, girişimlerine bir yenisini daha ekliyor ve "Keen" isminde yeni bir platformu duyurdu.

Google Gmail servisinin güvenliğini arttırıyorGoogle Gmail servisinin güvenliğini arttırıyor

İnternet tarayıcıları ya da Android uygulaması olarak erişim sağlanabilen Keen, popüler bir görsel odaklı sosyal medya platformu olan Pinterest'in adeta bir kopyası durumunda. Şirket, son yıllarda iyiden iyiye popüler hale gelen Pinterest'ten esinlenmiş ve Keen'in tasarımını oluşturmuş gibi duruyor.

Google tarafından yapılan açıklamaya göre yeni oluşan platform Keen, ilginizi çekecek ya da zaten ilginizi çekmekte olan şeylerle ilgili olarak hem bilgi sahibi olabileceğiniz hem de bunları sevdiğiniz kişiler ile paylaşabileceğiniz bir mecra. Aynı Pinterest'te olduğu gibi görselliğin ön plana çıktığı bir platform olan Keen, kullanıcılara yeni bir deneyim sunmayı vadediyor.

Google, kullanıcıların Keen'de vakit geçirmekten hoşlanacaklarından emin olduğunu ifade ediyor. Yeni sosyal medya platformunun nasıl kullanılabileceğine de açıklık getiren Google, istenirse yemek tarifi gibi içeriklerin istenirse de yaşam alanlarını iyileştirecek içeriklere ulaşılabileceğini söylüyor. Elbette ilgi alanlarına giren diğer konular da Keen'in içerisinde bulunabilecek.

Google Keen tanıtım videosu 

Keen, çok yeni bir platform olduğu için yapılan paylaşımlar da şu an yalnızca İngilizce. Fakat eğer bu platform popüler bir konuma gelirse ülkemizdeki kullanıcı kitlesinin de göstereceği ilgi ile birlikte zamanla Türkçe içeriklerin de yer alabileceği söylenebilir. Google, yapmış olduğu açıklamalarda Keen'in iOS sürümünün olup olmayacağına henüz değinmedi. Eğer Keen ile ilgili olarak detaylı bilgi sahibi olmak ve bu platformu kullanmak isterseniz buradan bağlantı kurabilirsiniz.


İlgili uygulamalar

Google Keen tanıtım videosu


PAYLAŞ