Google Trips, Google Maps ile birleşiyor - Haberler - indir.com

Google Trips, Google Maps ile birleşiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-07 12:33:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

İnternet ve arama motoru devi Google, zaman zaman servislerini kapatma kararları alıyor. İşte bu kararlardan birisi daha alındı ve ilgi görmeyen bir başka servisini daha kapattı. Şirket bir uygulamasını daha sonlandırma kararı alırken, bu noktada pekte önemsenmeyen bir servis kapatıldı diyebiliriz. 5 Ağustos ile beraber Google, seyahat uygulaması olan Trips’i kapatma kararı aldı. Bu servis kullanıcıları yenilenmiş seyahat araması ile beraber Google Haritalar’a yönlendiriyor. Bu noktada servis kapatılırken, uygulamanın sunduğu bilgiler sadece yer değiştirilerek farklı bir yol üzerinden kullanıcılara verilmiş oluyor.

Google Trips Kapatılıyor

Google Asistan, 3.parti uygulamalarla birlikte çalışacakGoogle Asistan, 3.parti uygulamalarla birlikte çalışacak

Uygulama içerisinde yer alan notlar, rezervasyonlar ve yerler gibi içerikler Google hesabınız ile giriş yaptığınız zaman hala erişilebilir olacak. Ayrıca kısa bir süre içinde arama sitesinin seyahat portalı ile not ekleme ve düzenleme imkanı gibi durumlar olacak. Ayrıca seyahat rezervasyonları, notlar, kaydedilen yerler gibi içerikler Haritalar uygulaması aracılığı sayesinde görülebilecek. Ayrıca servis içerindeki bilgilere çevrimdışı olarak ulaşılabilecek. Tüm tatil bilgilerinizi tek bir noktada toplamak istiyor iseniz, bu değişikliği muhtemelen beğenmeyeceksiniz. Fakat Google’ın Trips uygulamasını üçüncü yılında neden kapattığı da açık bir şekilde gözüküyor diyebiliriz.

Uygulamanın etkinlikler ve birçok özelliği artık telefonlarda yer alan Haritalar uygulaması ile yapılabiliyor. Bu noktada ise Haritalar ve arama motoru özellik ve içerik bakımından kullanıcıya çok daha fazla yenilik sunuyor. Google ise özel bir uygulamaya kaynak sunmayı mantıksız buluyor.  


File by Google hızlı bir şekilde büyüyorFile by Google hızlı bir şekilde büyüyor
Google Pixel geri dönüşümlü malzeme kullanacakGoogle Pixel geri dönüşümlü malzeme kullanacak

PAYLAŞ