Google Translate 1 milyar indirme sayısına ulaştı - Haberler - indir.com

Google Translate 1 milyar indirme sayısına ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-06 09:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Google, farklı dilleri konuşan insanların iletişim kurmasını daha da kolay hale getiren Google Translate uygulamasıyla yeni bir rekora imza atmayı başardı. Uygulama, Play Store üzerinden 1 milyon indirme sayısına ulaştı. 

Başarılı isim Google'ın en eski hizmetlerinden biri olan Google Translate, insanların yabancılarla iletişim kurmak adına kullandıkları uygulamaların başında gelir. İlk olarak web tarayıcılar için sunulan çeviri özelliği, daha sonra da Android ve iOS platformunda da yerini aldı. Google hem Android ve iOS kullanıcılarına bu uygulamayı basit bir tasarımla kullanıcılara sundu. Aynı zamanda uygulamayı daha da iyi bit hale getirdi. 

Google ve Yandex için Google ve Yandex için "Unutulma Hakkı" nedir?

Google Çeviri Play Store’da bir milyar indirildi

Sık sık güncellenen Google Translate uygulaması, artık 108 dili ve gerçek zamanlı olarak çeviriyi destekliyor. Aynı şirket geçtiğimiz günlerde karanlık mod özelliğini de uygulamaya getirdi. Konuyla ilgili hazırlanan raporlara göre kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen Google Translate uygulaması, Play Store üzerinde bir milyar üzerinde indirme rekorunu elde etti. Google bu çeviri uygulaması, seyahat ederken oldukça kullanışlı olacak gibi gözüküyor. Uygulama içerisinde görsel çeviri sayesinde görünen herhangi bir içeriği kolay bir şekilde çevirmek mümkündür. Aynı zaman çevrimdışı moduyla da internet olmadan farklı sesleri telaffuz edebilmeniz de mümkündür. 

Translate ile tarayıcıda çeviri yapmak kolaydır

Akıllı cep telefon kullanılan Translate, tarayıcılar sayesinde bilgisayarlarda da kullanılabiliyor. Bunu yapmanız içinde Google’a, ”Google Translate” ya da ”Google Çeviri” yazmanız yeterli olacaktır. Burada karşınıza çıkan ekrandan çevirmek istediğiniz dili yazarak çeviri işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


Google Benim İşletmem iletişim numarası aktif mi?  Google Benim İşletmem iletişim numarası aktif mi?  
Google Haritalar'a bu sene içinde gelecek özellikler belli olduGoogle Haritalar'a bu sene içinde gelecek özellikler belli oldu
Google yapay zekaya sahip biyometrik güvenlikli uygulamasını tanıttıGoogle yapay zekaya sahip biyometrik güvenlikli uygulamasını tanıttı

PAYLAŞ