Google Stadia uygulaması Play Store’da! - Haberler - indir.com

Google Stadia uygulaması Play Store’da!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-08 21:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google’ın 19 Kasım tarihinde resmi olarak hizmete sunacağı Google Stadia için mobil uygulama resmi olarak yayınlandı. Şuan için söz konusu uygulama Google Play Sotre’da bulunurken, hizmetin sunulacağı ülkeler için indirilebilir duruma gelmiş durumda. ABD merkezli şirket Google’ın bu yeni oyun hizmeti olan Google Stadia hakkında bilgiler gelmeye devam ediyordu. Oyun piyasasında dikkat çeken bir girişim olan bu hizmet ile oyuncuların her türlü oyunu oynayabilmesine imkan tanıyacak. Resmi olarak hizmete henüz biraz daha zaman var. 19 Kasım ile beraber 14 ülkede hizmete girecek ve bu bulut tabanlı oyun hizmeti hakkında çalışmalar Google tarafından hızlandırılmış durumda.

Google Stadia Mobil Uygulamaları Yayınlandı

Google'da arama yaparken en fazla yapılan 3 hataGoogle'da arama yaparken en fazla yapılan 3 hata

Bu yeni hizmetin mobil uygulaması Google Play Store’da Android cephesi için yayınlanmış durumda. Hizmetin aktif olacağı ülkeler için erişilebilir olan uygulama, Google Stadia’nın ilk basamağı oluyor. Mobil uygulama indirilip açıldıktan sonra Destiny 2’nin bulunduğu bir açılış ekranı kullanıcıları karşılıyor. Bu ekran sonrasında giriş yapılması için yeni bir ekran geliyor. Google hesabına giriş yapan kullanacı daha sonra GPU’lar hakkında bir uyarı alıyor. Davet kodunun geldiği ekrana yönlendiriliyorlar ve davet kodu, Google Stadia için kumanda alan oyun severlerin kutusunda yer alıyor. Ayrıca Buddy Pass ile de elde edilebiliyor.

Uygulama kodlarında yapılan incelemede çapraz platform uygulaması olduğu farkediliyor. Bu noktada iOS tarafına gelecek olan Google Stadia uygulaması da aynı görünüme sahip olacak. Google Stadia’nın uyulama sürümü yeni yayınlandığı için 1.0.0 koduna sahip olması bekleniyor. Ancak uygulama 1.45.278447916 kodlu bir sürümle geliyor. Kodun neden bu kadar değişik olduğu bilinmezken, Google Stadia’nın ne derece etkili ve oyuncular tarafından tercih edilen bir sistem olacağını ise önümüzdeki dönemler ile beraber göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Google, Play Store için güvenliği arttıracak hamleGoogle, Play Store için güvenliği arttıracak hamle

PAYLAŞ