Google Stadia Ön Siparişe Açıldı - Haberler - indir.com

Google Stadia Ön Siparişe Açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-18 12:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyun keyfinizi kusursuz bir ürün ile yaşamak için ön sipariş sürecini kaçırmamanız gerekiyor. Kullanmak için temel olarak sadece kaliteli bir internet bağlantısına ihtiyaç duyan Google Stadia, çeşitli işlemlerinizi kolaylaştırmak adına geliyor. Şöyle ki dünya devi Google, kullanıcıların oyun oynama keyiflerini artırmak adına bilgisayar ve konsol gereksinimlerini ortadan kaldırmaya yönelik hareket ediyor. Oyuncuların beklentilerini karşılayacak düzeyde özellikler ile hazırlık yapan Google, oyun alanında da kendini gösteriyor. Dört ay sonra, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İngiltere ve Avrupa'da yer alan bir kaç ülkede de satışa sunulması beklenen kontrol mekanizması, bugün itibariyle ön sipariş istekleri adına şu an için hazır durumdadır. 

Google Stadia'yı çok yakında raflarda görebilirsiniz. Fakat burada önemli olan ürünün şu an için ön sipariş aşamasında olduğudur. Ürüne sahip olarak oyun zevkini artırmak isterseniz ön sipariş sürecinden faydalanabilir ve ürüne sahip olan ilk kişiler arasında yer alabilirsiniz. 

En iyi oyun platformu adayı Google Stadia'nın 10 önemli özelliğiEn iyi oyun platformu adayı Google Stadia'nın 10 önemli özelliği

Google Stadia, ön sipariş sürecine giriyor

Google Stadia hakkında birbirinden farklı önemli duyurular geldi. Her geçen gün daha fazla bilgi edindiğimiz Google Stadia, çok yakında oyuncuların beğenisine sunulacak. Dünya devi Google'ın yeni gözbebeği olarak adlandırılan Stadia, bu yıl gerçekleşen E3 etkinliğinde oldukça ses getiren bir ürün oldu. Konu ile ilgili daha da önce, Steadia Founder's Edition adlı bir paket için sınırlı sayıda ön sipariş sürecini başlatacağını duyuran dev şirket Google, söz konusu bu ürünü 129 dolar fiyatı ile oyuncuların beğenisine sunacak. Fiyat kalite dengesini doğru oranda tutmayı başaran Google, oyuncuların eşsiz bir deneyim yaşamasına katkı sağlayacak içerikler ile geliyor. 

Söz konusu oyun servisine ilk erişim, Chromecast Ultra ve sınırlı sayıda üretilerek ön sipariş olarak sunulan özel bir kontrolcü gibi kampanyalar ile beraber sunulan özel paketlerden faydalanmak yerine artık sadece 69 dolara sadece bir adet Google Stadia oyun kolu satın alabilir ve oyun zevkinizi bu ürünler ile kusursuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Son teknoloji doğrultusunda üretilen bu ürünler oyuncuların beğeneceği tarzda özellikler ile beraber geliyor. Üretici şirket, özel bir ürün olarak üretilen ilk paletin satın alma işlemini yapmayan kişilerin bu kontrolcüyü de almalarına gerek yoktur. Farklı bir deyişle değerlendirmek isterseniz de Stadia Founder’s Edition’ı daha önceden satın aldıysanız ve bir adet daha oyun kontrolcüsü edinmek istiyorsanız, şu an yaşanan bu ön sipariş sürecini kaçırmadan ürüne sahip olabilirsiniz. 

Şunu da belirtmek gerekiyor ki, eğer buddy pass olarak adlandırılan ve ilgili kişiye üç aylık ücretsiz bir Stedia Pro deneyimi sunan fırsatlara sahipseniz ön sipariş süreci sizler için de kaçırılmayacak bir fırsat olacaktır. Birbirinden farklı oyun becerilerini geliştirerek heyecan verici bir deneyim yaşamak isterseniz sizde Google tarafından sunulan bu ön süreci kaçırmadan size sunulan içerikleri değerlendireceksiniz. Üst düzey teknolojik ürünler ile oyun dünyasında heyecan verici anlar yaşamanın keyfini çıkaracaksınız. Google Stadia, eşsiz özellikleri ile oyuncuların beğenisini kazanacak bir üründür. 


Google Stadia İçin Minumum Bağlantı Gereksinimleri Belli OlduGoogle Stadia İçin Minumum Bağlantı Gereksinimleri Belli Oldu
Google Stadia İçin Kaç Megabit İnternet Gerekli Olduğu Belli OlduGoogle Stadia İçin Kaç Megabit İnternet Gerekli Olduğu Belli Oldu
Google Stadia Hakkında Yeni Bilgiler YayınlandıGoogle Stadia Hakkında Yeni Bilgiler Yayınlandı

PAYLAŞ