Google Play Store'a Anlık Çeviri Özelliği Geldi! - Haberler - indir.com

Google Play Store'a Anlık Çeviri Özelliği Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-19 10:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google’ın uygulama mağazası olan Play Store için yeni özellikler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise Google Play Store için çeviri özelliği bugün ile beraber kullanıma sunuldu. Henüz bugün sunulan bu güncelleme ile beraber Android kullanıcılarına Google Play Store uygulaması için Google Çeviri hizmeti getirilmiş oldu. Artık mağaza çeviri özelliğine sahip olduğu için uygulamaların açıklamalarını otomatik olarak kendi dillerine çevirebilecekler. Göreceğiniz ekran görüntüsünde kullanıcılar bu yeni çeviri özelliğinin herhangi bir uygulamanın hemen üst bölümünden erişebilecekler.

Google Play Store Çeviri Özelliği

Google Konum Geçmişi Hapis Yatmasına Sebep OlduGoogle Konum Geçmişi Hapis Yatmasına Sebep Oldu

Özelliği ayarlar üzerinden varsayılan bir şekilde aktif edebilecekler. Bu sayede uygulamaların yabancı açıklamaları otomatik olarak kendi dillerine çevrilmiş olacak. 14.5.52 sürüm numarası olarak yayınlanan güncelleme ile beraber çeviri özelliğinin yanı sıra Play Protect uygulamasında da bazı değişiklikler meydana geldi. Bu noktada Play Protect uygulamasındaki güvenlik hataları giderildi ve performans artışı için iyileştirmeler yapıldı. Hatırlarsak Google, Play Store üzerinden Android Q güncellemesini yayınlayacağını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

Hemen kısa bir süre önce Google Play Store’da yer alan reklam dolandırıcılığı içeren uygulamalar için bir temizlik başlatan şirket, şimdi ise çeviri özelliğini kullanıcılarına sundu. Kullanıcı deneyimi ve güvenliğini her zaman ön planda tutan Google, bu noktada geliştirmelerini sürdürüyor. Güncelleme bölüm olarak sunulurken, çeviri özelliğinin çok yakın bir zamanda tüm kullanıcılar için aktif olması bekleniyor. Sizlerde güncellemeleri kontrol etmeyi ihmal etmeyin.


Yeni Google Pixel'in Lansman Tarihi Belli OlduYeni Google Pixel'in Lansman Tarihi Belli Oldu
Eski Mozilla Yöneticisindan Google Hakkında Çarpıcı AçıklamalarEski Mozilla Yöneticisindan Google Hakkında Çarpıcı Açıklamalar

PAYLAŞ