Google Play Store Material Temasının APK'sı Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Google Play Store Material Temasının APK'sı Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-13 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google Play Store için geliştiriciler tarafından bir süredir beklenen Material tasarım, APK olarak yayınlandı. Temaya bakacak olursak beyaz ve material bir yapının ön planda olduğunu görüyoruz. Uygulama türleri bölümü ise ekranın alt bölümüne konumlanmış durumda. Android işletim sistemi açık kaynak kodlu ve özelleştirmelere açık bir yapıda olduğu için geliştiriciler, kullanıcılara çok geniş bir yelpazede özelleştirme imkanı sunabiliyorlar. Google’ın Android geliştirici ekibi tarafından şimdi ise Google Play Store için geliştirilmiş ve özelleştirilmiş olan yeni bir tema sunuldu. Gelin şimdi uygulama mağazası Google Play Store’un bu yeni teması neler sunuyor bakalım.

Google Play Store Yeni Material Tema

Samsung Galaxy M40 Google Tarafından OnaylandıSamsung Galaxy M40 Google Tarafından Onaylandı

Google Play Store’un sahip olduğu genel yeşil rengi artık beyazın hakim olduğu bir görünüme bürünmüş durumda. Çeşitli türe sahip içeriklerin erişildiği sekmelerin yerleşmiş olduğu Google Play’ın bu yeni temasında oyunlar yeşil, film ve videolar ise pembe tonlara yakınlaşmış durumda. Diğer yandan Uygulamaların ve Oyunlarım bölümü daha beyaz renklere hakim olurken görünüm daha sade ve temiz bir hal almış durumda. Ayrıca uygulamaların güncelleme ile kazanmış oldukları yeni özelliklerin yer aldığı “Yenilikleri” kısmı ise daha geniş ve okunabilir bir hal almış durumda.

Tüm bu yenilikler ve yeni temayı Google Play Store uygulamanızda kullanmak için burada yer alan ve geliştiriciler tarafından özelleştirilmiş Google Play Store APK dosyasını indirerek kurabilirsiniz. 15.3.17 olarak belirlenen bu son sürümü indirdikten sonra Ayarlar bölümünden Google Play Store uygulamasını Durdurmaya Zorla demeniz gerekiyor. Daha sonra APK dosyasını telefona kurarak Google Play Store’u tekrardan başlatıp yeni temayı denemeye başlayabilirsiniz. Google Play Store’un ilerleyen dönemlerde resmi olarak daha özelleştirilmiş ve sade bir tasarım yapısına geçiş yapması bekleniyor.


Google Stadia İçin Kaç Megabit İnternet Gerekli Olduğu Belli OlduGoogle Stadia İçin Kaç Megabit İnternet Gerekli Olduğu Belli Oldu
Google Chrome'dan Reklam Engelleyicilere Engel GeliyorGoogle Chrome'dan Reklam Engelleyicilere Engel Geliyor

PAYLAŞ