Google Play Satın Aldığı Filmleri 4K Yapıyor! - Haberler - indir.com

Google Play Satın Aldığı Filmleri 4K Yapıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-25 11:40:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Google Play Filmler'den satın alınan filmlerin 4K'ya yükseltilmesi gerçeğe dönüşüyor. Ancak şimdilik sadece belirli ülkeler bu özelliği kullanabiliyor.

Şakaydı, gerçek oldu

Google daha önce işaretleri verilen bu yeni gelişmeyi, kısıtlı olsa da birkaç bölgede kullanıcılarına sundu. Bir blog yazısıyla yapılan açıklamalara göre, ABD ve Kanada'daki Google Play müşterileri film izleme deneyimlerine etki edecek çeşitli güncellemeleri görecekler. Daha önce SD veya HD kalitesinde satın almış olduğunuz filmler otomatik olarak 4K yayın kalitesine yükselecek. Google Play Filmler ve TV uygulamasını açan müşteriler, uygulama arayüzünde hangi filmlerin veya diğer içeriklerin 4K'ya yükseltildiğini görecekler. Buna ek olarak Google Play, çoğu 4K filmin fiyatını da değiştirdi. Daha önce ortalama 30 dolar seviyesinde olan içeriklerin fiyatı düşürülerek 20 dolar fiyat etiketine sahip oldu.

Google Play Filmler'e 4K desteği geldiGoogle Play Filmler'e 4K desteği geldi

Son olarak Google, filmleri ve Filmler ve TV uygulaması üzerinden izleme desteğini de oldukça genişletti. Şimdi, 4K Sony Bravia TV'lere ekstra olarak, çoğu 4K Samsung Smart TV'de de 4K film deneyimi yaşanabilecek. Şirket, LG TV'lerin desteklenmesi için de çalışmaların sürdüğünü gözlemledi.


Google Play Filmler'de Türkiye'de En Çok İzlenen 7 FilmGoogle Play Filmler'de Türkiye'de En Çok İzlenen 7 Film
Google Play Filmler uygulaması dizi ve filmleri nereden izleyebileceğimizi gösteriyorGoogle Play Filmler uygulaması dizi ve filmleri nereden izleyebileceğimizi gösteriyor

PAYLAŞ