Google Play Pass için ücretsiz deneme süreci başladı - Haberler - indir.com

Google Play Pass için ücretsiz deneme süreci başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-08 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Android ekosisteminin dikkat çeken servislerinden olan Google Play Pass için önemli bir gelişme yaşandı. Gelen güzel habere göre internet devi Google, bu servisin herkes tarafından denemesi isteniyor. Google Play Pass sistemi uzun bir süre önce resmi olarak duyurulmuş ve öylece unutulmuştu. Google’ın Netflix benzeri bu servisi 4.99 dolar aylık ödeme ile abone sistemiyle çalışan Play Pass servisi içerisinde kullanıcılara 350’den fazla oyun ve uygulamaya reklamsız ulaştırma imkanı sağlıyor. Her ay yeni bir uygulama ve oyunun dahil olduğu bu servis özellikle Android ekosistemi için bir hayli güzel görünüyor. Söz konusu bu servis için yaşanan gelişmeye göre 10 günlük bir ücretsiz deneme süresi bulunuyordu. Ancak bu süre şimdi ise resmi olarak 30 güne çıkarıldı. Koronavirüs sebebiyle eve kapanan kişilerin servisten uzun bir süre yararlanmasını istiyor.

Google Play Pass servisi için yeni bir özellik

Google Servisler bulunmayan Huawei P40 Pro'nun şaşırtan ön satış başarısıGoogle Servisler bulunmayan Huawei P40 Pro'nun şaşırtan ön satış başarısı

Özellikle mobil oyunlara önem gösteren Google, bu noktada böyle bir hamle gerçekleştirmiş durumda. Servisin kötü yanının ise sadece ABD’de yer alması olarak ifade ediliyor. Kullanıcıların bazı teknikler ile bu sınırlamaları aştığı ve servisi kullanabildiği belirtiliyor. Şimdi artan deneme süresi olarak 30 günlük ücretsiz deneme sürümü ile bu yöntemi kullanacakların artması bekleniyor. Apple cephesinde sadece oyunlara özel olan Apple Arcade ise Play Pass benzeri olarak Netflix’in oyun versiyonu şeklinde ifade ediliyor.

Sadece oyunlara odaklı bu servide 100’den fazla iOS oyunu yer alıyor ve özel yüksek kaliteli oyunların yer aldığını belirtelim. Geçtiğimiz aylarda Türkiye dahil 150’den fazla ülkede Apple Arcade servisinin aktif olduğunu ve 34.99 TL fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim. Bakalım Google’ın bu yenilenen servisi Apple Arcade’e rakip olacak mı göreceğiz.


Google koranavirüsle ilgili sahte haberlere karşı savaş açtı!Google koranavirüsle ilgili sahte haberlere karşı savaş açtı!
Google Haritalar paket servis yapan restoranlar için yenilendiGoogle Haritalar paket servis yapan restoranlar için yenilendi

PAYLAŞ