Google Pixel 4 tanıtım videosu sızdırıldı - Haberler - indir.com

Google Pixel 4 tanıtım videosu sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-10 14:34:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ürettiği Pixel serisi telefonlarda çok konuşulan Google’ın ailenin yeni üyesi olan Pixel 4’ün tanıtımı için çekilen videosu sızdırıldı. 

Pixel serisi cihazların sızıntılarıyla sık sık gündeme gelen Google’la ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Hatırlarsanız öncesinde Pixel 4’ün kamera özellikleri sızdırılmış ve Google’ın çoklu kamera sistemine geçtiğini öğrenmiştik. Yeni bir sızıntı ise Pixel 4’ün renk kategorisinden oldu. Birkaç gün öncesinde yeni Pixel 4’ün turuncu renge sahip olabileceği gündeme gelmişti. Bugün gündüz saatlerinde ise Google’ın yeni özelliklerinin açıklandığı tanıtım videosu YouTube üzerinden paylaşıldı. Bir İspanyol sitesi olan ProAndroid tarafından paylaşılan videoda Google Pixel 4’ün kamera teknolojisi dikkat çekiyor. 

Google Pixel geri dönüşümlü malzeme kullanacakGoogle Pixel geri dönüşümlü malzeme kullanacak

Google Pixel 4 yetenekleriyle fark yaratıyor 

Google’ın Pixel 4’te çoklu kamera sistemine geçeceği daha öncesinden sızdırılmıştı. Geçtiğimiz hafta ise şirketin Pixel 4 kamerası için kullanıcılara spor ve aksiyon çekimlerinde avantaj sağlayacak bir “Hareket Modu” üzerine çalıştığı gündeme gelmişti. Sızıntılarda yeni Pixel 4’ün 8 kat yakınlaştırma yapabildiği, gece çekimindeki başarısı ve astrofotografi yeteneklerinden bahsediliyordu. Bugün yayınlanan video ise öncesinde gelen bu sızıntıları doğrulayarak Pixel 4’ün kamerasının yıldızların bile fotoğrafını çekebilecek yeteneklere sahip olduğunu kanıtladı. Video kısa bir süre YouTube'da durmasının ardından, YouTube telifi nedeniyle kaldırılsa da sızıntı videosu yüklendikten kısa bir süre sonra milyarlarca kullanıcıya ulaştı.

Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL teknik detaylar sızdırıldı

Bunun yanı sıra yayınlanan videoda Pixel 4’ün ses denetimi konusunda da oldukça gelişmiş olduğu gözler önüne seriliyor. Hareketle kontrol özelliğinde de iyileştirmeler olan Pixel 4'ün turuncu renge sahip olacağı konusunda da ciddi sızıntılar var. Google’ın kullanıcılarda merak uyandıran yeni akıllı telefonun çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi olmasa da, şirketin cihazı Ekim ayının başlarında kullanıcılara tanıtması beklenmekte. 


Yeni Google Pixel 90 Hz ekranla geliyorYeni Google Pixel 90 Hz ekranla geliyor
Google Pixel 4 fotoğrafları sızdıGoogle Pixel 4 fotoğrafları sızdı

PAYLAŞ