Google, Ofis Uygulamalarında da Materyal Tasarıma Geçecek - Haberler - indir.com

Google, Ofis Uygulamalarında da Materyal Tasarıma Geçecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 17:25:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Sosyal Medya

Google son yaptığı açıklamalarla birlikte ofis uygulamalarının da materyal tasarıma geçeceğini belirtti. G Suit kullanıcıları için geçiş önceliğinin de uygulanacağını açıklamalarına ekledi. Peki Google neden materyal tasarıma geçiyor?

Google, Youtube'la ilgili kötü haber verdi

Google Asistan Google Haritalar’a geliyorGoogle Asistan Google Haritalar’a geliyor

Google Ofis Uygulamalarını da Materyal Tasarıma Geçirecek

Uygulamalarını ve web sitelerini sırasıyla yeni tasarıma geçiren Google, bugün yapmış olduğu bir açıklama ile birlikte ofis uygulamalarını da bu yeni materyal tasarıma geçireceğini açıkladı. Şirketin ofis uygulamaları içerisinde; Google Dökümanlar, Google E-Tablolar, Google Slaytlar ve Google Sites bulunuyor. Bu uygulamalar tamamen materyal tasarıma geçecek.

Yeni materyal tasarıma geçen uygulamalar, temiz ve kullanışlı bir arayüze geçiş yapacak. Fakat yeni bir özelliğe kavuşmayacak. Yeni değişiklik sadece tasarımsal açıdan uygulanacak. Yani uygulamalar ne bir özellik gelecek ne bir özellik gidecek. Değişiklik sadece uygulamaların çok daha temiz arayüz ve daha kullanışlı bir tasarımsa sahip olması amacıyla gerçekleştiriliyor. Gelecek olan bu güncelleme ilk olarak, G Suit kullanıcılarına ulaşacak. Diğer Dökümanlar, E-Tablolar, Slaytlar ve Sites uygulamalarının yeni materyal tasarıma geçişi yaklaşık olarak iki haftayı bulabilir. Yeni tasarıma karşı çekingen kullanıcılar ise 11 Şubat tarihinde geçiş yapacaklar.


Google Asistan ile Nasıl Şarkı Bulunur?Google Asistan ile Nasıl Şarkı Bulunur?
Google Chrome karanlık tema, Android'e geliyorGoogle Chrome karanlık tema, Android'e geliyor
Google One Türkiye'de!Google One Türkiye'de!

PAYLAŞ