Google Mesajlar hatırlatıcı özelliği ile dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

Google Mesajlar hatırlatıcı özelliği ile dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-25 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google’ın bir süredir güncelleme ile servislerine kazandırmış olduğu karanlık mod özelliği şimdi ise Google Mesajlar için kullanılmaya başlandı. Android 10 sürümü ile beraber karanlık temaya kavuşan uygulamalar arasında yeni güncelleme ile bir yenisi daha eklendi. Google Mesajlar 5.2 güncellemesi ile beraber Google Mesajlar karanlık moda kavuşurken, ayrıca hatırlatıcı özelliği de uygulamaya gelen yenilikler arasında yer alıyor. Google Asistan, Gmail ve Google Contacts uygulamaları karanlık temaya sahip olurken, bu uygulamalar arasına Google Mesajlar’da dahil oldu.

Google Mesajlar İçin Yeni Özellik

Ünlülerin soruları yanıtladığı Google Cameos Android'e geldiÜnlülerin soruları yanıtladığı Google Cameos Android'e geldi

Google Mesajlar 5.2 güncellemesi ile beraber artık kullanıcılar daha sonra atmak istedikleri bir mesaj için hatırlama özelliğini kullanabilecekler. Gün içerisinde gelen bir mesaja hemen yanıt vermek istemiyorsanız, bu yanıt verme sürecini erteleyebiliyorsunuz. Ancak yanıt vermeyi unutmamak için ise Google Mesajlar’ın bu yeni özelliğinden yararlanabilirsiniz. Yeni güncelleme sonrasında bir sohbete basılı tuttuğunuz zaman sağda bir hatırlatıcı simgesi ortaya çıkacak. Burada yer alan seçenekler kısmında saat, ertesi sabah, öğlen veya gece olarak bir seçim yapmanız gerekiyor.

Gerekli seçimi yaptıktan sonra sohbetin artık sağ bölümünde hatırlatıcı simgesini göreceksiniz. Ayarladığınız süre geldiği zaman ise yeni bir bildirim ile mesaj ekranınıza düşecektir. Bu sayede mesajı açarak yanıtlayabilir veya erteleme işlemi yapabilirsiniz. Google’ın var olan servislerini geliştirmesi devam ederken, Google Mesajlar için getirilen bu yeni özellik ve karanlık mod kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz.


Spotify, abonelerine ücretsiz Google Home Mini dağıtıyorSpotify, abonelerine ücretsiz Google Home Mini dağıtıyor
Google telefon bağımlılığına engel olmak için 5 yeni uygulama yayınladıGoogle telefon bağımlılığına engel olmak için 5 yeni uygulama yayınladı

PAYLAŞ