Google G Suite aylık 2 milyar aktif kullanıcıya ulaştı - Haberler - indir.com

Google G Suite aylık 2 milyar aktif kullanıcıya ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-16 23:56:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Google'ın birçok servisinin bir araya gelerek oluşturduğu G Suite hizmeti, aylık 2 milyar aktif kullanıcıya ulaşarak büyük başarı elde etti. Bu gelişme bizzat G Suite başkanı Javier Soltero tarafından açıklandı.

Google G Suite aylık 2 milyar aktif kullanıcıya ulaştı

Google Maps virüsten etkilenen işletmeleri gösterecek!Google Maps virüsten etkilenen işletmeleri gösterecek!

Google'ın, Gmail, Drive, Takvim, Hangouts, Google Dokümanlar ve üretkenlik odaklı diğer uygulamalarının birleşerek oluşturduğu G Suite, 2 milyar etkin kullanıcı rakamına ulaştı. Açıklamayı ise G Suite bölümünün başkanı Javier Soltero yaptı.

Soltero, şirketin yeni planlarından bahsetti

Soltero, 2019 yılının sonunda aylık olarak 2 milyar aktif kullanıcı eşiğinin geçildiğini belirtti ve Google'ın ileri zamanlarda verimlilik yazılımı portföyünü revize etmeye devam etmeyi planladığını açıkladı. Ayrı uygulamaların tek bir çatı altında birleştirme planlarından bahseden Soltero, GmailDrive ve Hangouts'u birleştiren tek bir birleşik uygulama getirmeyi planladıklarını söyledi.

Google G Suite aylık 2 milyar aktif kullanıcıya ulaştı

G Suite ekibi ayrıca uygulamaları daha fazla optimize etmek için yapay zeka ve makine öğrenimi ile ilgili çalışmalarına devam edecek. Gmail'de kullanılan öngörü motorunun yakında Google Dokümanlar ve daha fazla G Suite uygulamasına geçeceği de gelen bilgiler arasında.


Google Play'in karanlık modu kullanıma sunuldu!Google Play'in karanlık modu kullanıma sunuldu!

PAYLAŞ