Google Drive'ın Mobil Uygulaması Yenilendi - Haberler - indir.com

Google Drive'ın Mobil Uygulaması Yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-14 09:56:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Google'ın en büyük özelliklerinden biri de şüphesiz Google Drive desteği olarak gözüküyor. Google Drive özelliğini kullanarak veri paylaşımını pratik ve hızlı hale getirmek oldukça mümkün.

Üstelik veri paylaşımı esnasında kalite kaybı da minimum düzeye indiriliyor. Bildiğiniz üzere özellikle fotoğraf paylaşımlarında herhangi bir sosyal medya üzerinden gönderim gerçekleştirdiğiniz taktirde görüntünün kalitesinde sorun yaşanabiliyor. Bu durumu ortadan kaldırmak adına Google Drive özelliğinden faydalanarak veri aktarım işlemlerini hem hızlı hem kaliteli hem de güven içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Google Drive özelliğinden faydalanmak için Google hesabınız olması gerekiyor. Son derece işlevsel bir özellik olan Google Drive, masaüstü kullanımını mobile aktarmak amacıyla yepyeni özellikler ile karşımıza çıkıyor. Mobil için baştan yaratılan Google Drive'ın hangi özellikler ile geldiğini yazımızın devamında inceleyeceğiz. 

Google Drive güvenlik duvarı ve proxy ayarlarıGoogle Drive güvenlik duvarı ve proxy ayarları

Uygulamanın tasarım dili Material Design olarak adlandırılıyor. Yapılan yenilikler sayesinde mobil cihazlarda Google Drive özelliğini çok daha güvenli ve pratik bir şekilde halledeceksiniz. Son derece işlevsel özellikler ile karşımıza gelen Google Drive yakın zamanda tüm akıllı cihazlarda aktif olarak kullanılmaya başlayacak. iOS ve Andorid işletim sistemi bulunan akıllı cep telefonları için baştan yaratılan Google Drive, yeni tasarımı ve içerikleri ile wep kullanımı keyfini yaşatacak. 

Google Drive ile Neler Geliyor

İş sektörlerinde, özel yaşamda ve daha bir çok alanda etkin bir şekilde kullanılan Google Drive, hem mobilden hem de wep'ten hizmet sunan oldukça popüler bir sistemdir. Google Drive gelen güncelleme ile yeni bir tasarım diline sahip olacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda çok daha işlevsel ve yetenekli olacak olan Google Drive uygulamasında alt gezinti çubuğu da bulunacak. Ana Sayfa, Yıldızlı, Paylaşılan ve Dosya menüleri arasında geçiş yapmak için yeni gelen tasarım güncellemesi ile çok daha kolay olacak. Wep kullanımındaki rahatlığı mobile taşıyan Google, kullanıcılarına çok daha kaliteli bir hizmet sunmak konusunda başarılı işlere imza atıyor. Karmaşık bir Google Drive kullanımı yerine çok daha düzenli ve kullanışlı bir arayüze sahip Google Drive uygulaması isterseniz güncellemenizi gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır. 

Yenilen bu özelliklerin yanı sıra hesabınıza bağlı bir bilgisayardan dosya yedeklediğiniz zaman Sürücülerim’in yanındaki Bilgisayar sekmesinde bu verileri de görüntüleyeceksiniz. Her dosya klasör içinde erişilebilen işlemler menüsü de en sık kullanılan işlemleri listenin ilk sırasına yerleşecek. Bu sayede Google Drive içerisinde işlemlerinizi çok daha kısa sürede halledeceksiniz. Bunun yanı sıra karmaşık bir arayüz sisteminden kurtulacak ve çok daha düzenli bir sistem ile hareket edeceksiniz. Yepyeni tasarımı ve özellikleri ile geliştirilen Google Drive uygulaması yakın zamanda tüm akıllı cihazlarda kullanılmak üzere sunulacak. Yenilenen Google Drive ilk aşamada iOS cihazlar için sunulacak. Daha şimdiden iOS akıllı cihazlarda kullanıma sunulan güncel Google Drive uygulaması 18 mart itibariyle Android akıllı cihazlar için de kullanıma sunulacak. 

 


Wordpress'e gerek kalmadan Google Drive ile blog oluşturmanızı sağlayan araçWordpress'e gerek kalmadan Google Drive ile blog oluşturmanızı sağlayan araç
Google Drive'da hangi formatlar desteklenir?   Google Drive'da hangi formatlar desteklenir?   
Gmail ve Google Drive sabaha karşı çöktüGmail ve Google Drive sabaha karşı çöktü

PAYLAŞ