Google Contacts 1 milyar indirmeyi geçti - Haberler - indir.com

Google Contacts 1 milyar indirmeyi geçti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-18 13:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Google'ın popüler uygulamalarından biri olan rehber uygulaması Google Contacts, 1 milyar indirme sayısını aşarak önemli bir başarı elde etti.

Google tarafından kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak adına geliştirilen yardımcı uygulamalardan biri olan Google Contacts, Android cihazlarda bir “rehber” görevi üstleniyor. Google’a ait olan bu uygulama kullanıcılarına pek çok kolaylık sunarken aynı zamanda işlevsel özelliklerde bulunduruyor. Örneğin uygulama içerisinde listenizdeki kişileri daha kolay bulmanıza yardımcı olan sağlayan bir optik sıralama listesi uygulama bünyesinde yer alıyor. 

Google Play'in karanlık modu kullanıma sunuldu!Google Play'in karanlık modu kullanıma sunuldu!

Google Mesajlar hatırlatıcı özelliği ile dikkat çekiyor

Geçtiğimiz aylarda kullanımı iyice popülerleşen ve 500 bin barajını aşan uygulama dün Play Store‘da önemli bir başarıya daha imza attı. Google Contacts, 1 milyar indirme sayısını geçti.

Google Contacts, 1 milyar indirme sayısını geride bıraktı

Google‘ın son yıllarda popülerleşen rehber uygulaması Contacts, Play Store‘da önemli bir başarıya imza atarak adından övgüyle söz ettirmeyi başardı. Kısa bir süre önce 500 milyon indirme barajını geçen Google Contacts’in 1 milyar indirme sayısına ulaştığı açıklandı. Google Play Store listesinde uygulamanın ismi Kişiler olarak da geçiyor.

Basit bir rehber uygulaması gibi görünse de oldukça işlevsel özellikler sunan Google Contacts kapsamlı arama fonksiyonu, diğer Google ürünleriyle entegrasyon ve gruplar halinde kişileri optik bir şekilde sıralama seçeneklerine sahip. Ancak uygulamanın bu kadar popüler olmasında Google’ın da etkisi hayli yüksek. Google Contacts uygulaması Android cihazlarda varsayılan olarak geliyor. Ama uygulamanın sık sık güncelleme altığını da belirmeden geçmemek gerek.

Google Cantacts geçtiğimiz günlerde Material You ve Dynamic Color dinamikleriyle güncellenerek, yeni bir açılış ekranı ve daha büyük bir FAB dizaynına sahip oldu.

1 milyar indirmeyi geçen uygulamalar

  • WhatsApp
  • Instagram
  • Snapchat
  • Facebook
  • TikTok
  • Spotify
  • Netflix
  • YouTube
  • SHAREit
  • Hangouts

 


Google arama sonuçlarında manipülasyon yapıyor mu?Google arama sonuçlarında manipülasyon yapıyor mu?
Google Chrome üçüncü taraf çerezler nasıl engellenir?Google Chrome üçüncü taraf çerezler nasıl engellenir?

PAYLAŞ