Google Chrome 73 çıktı! İşte yeni özellikler - Haberler - indir.com

Google Chrome 73 çıktı! İşte yeni özellikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-13 15:46:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Google Chrome için Google tarafından yeni güncelleme resmen sunuldu. Google Chrome 73 versiyonu ile gelen yeni tarayıcı tüm işletim sistemlerinde indirilebilir durumda.

Windows, Mac ve Linux için güncellenen Chrome, 73 sürümünü ile indirilebilir durumda. Yeni versiyon ile birlikte tarayıcıya eklenen yeni özellikler dikkat çekerken, tarayıcı yeni sürümü ile birlikte etkinliğini daha da arttıracağını şimdiden gösterdi.

Google Chrome Mobil İçin Büyük YenilikGoogle Chrome Mobil İçin Büyük Yenilik

Google Chrome 73’de neler var?

Mac için en çok dikkat çeken detay kuşkusuz ara yüz olacak. Koyu mod desteği alan Mac sürümü, böylece koyu modun ilk olarak bu sistemde de kullanılmasını sağlayacak. Bu özellik şu an Google Chrome 73 ile birlikte sadece mac için sunulmuş durumda. Windows için henüz yenilik sunulmadı.

Google Chrome 73 ile birlikte Mac’te dikkat çeken bir diğer yenilik ise kullanıcıların PWA desteği ile daha pratik bir kullanıma sahip olması. Öyle ki klavyedeki fiziksel medya tuşları da artık işlerlik kazanmış durumda. Bu yeni güncelleme sonrasında kullanıcıların bu yeniliği de kullanması mümkün olacak. Video açtıktan sonra tuşlar üzerinden kolay bir şekilde video kontrolü sağlanabilecek.

Google Chrome 73 için güncellemeyi alabilecek kullanıcılar için şu anda en büyük yenilikler bunlar ve daha çok Mac tarafı ile sınırlı kalmış durumda. Tarayıcının hakkında bölümüne erişim sağlayarak siz de güncelleme kontrolü yaparak Google Chrome 73’e geçiş yapabilirsiniz.   

Google Fotoğraflar Express Backup modu nedir?


Google Chrome Mac için koyu moda geçiyor!Google Chrome Mac için koyu moda geçiyor!

PAYLAŞ