Google Chrome, 5 Milyar Yüklemeyle Rekor Kırdı - Haberler - indir.com

Google Chrome, 5 Milyar Yüklemeyle Rekor Kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-28 15:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler internet tarayıcısı olan Google Chrome, dünyanın en popüler olmasının hakkını veriyor diyebiliriz. Öyle ki Google Play Store üzerinden alınan istatistiklerine göre Google Chrome uygulaması tam 5 milyon indirme rakamına erişti. Sadece Google Chrome değil, Google’ın diğer servisleri olan YouTube, Gmail, Google Arama ve Google Haritalar gibi birçok servisi dünya nüfusu kadar kullanım oranlarına yaklaştı diyebiliriz. İnternet tarayıcıları arasında en fazla indirilen ve dikkat çeken Google Chrome, uzun süredir Android cihazlara dahili olarak yüklü bir şekilde geliyor. Bu durumda 5 milyarlık indirme rakamını destekler olurken, sadece yüklü gelmesi değil Google Chrome’un harici olarak indirilme rakamı da çok büyük bir bölümü kaplıyor.

Google Chrome 5 Milyar İndirilme Rakamına Erişti

iOS Cihazlarda Chrome Şifrelerinin Yedeklenme İşlemi Nasıl Yapılır?iOS Cihazlarda Chrome Şifrelerinin Yedeklenme İşlemi Nasıl Yapılır?

Gelişen teknoloji ile beraber sadece cihazlar değil uygulamalar da yenilenmeye devam ediyor. Google ise Chrome tarayıcısında bu trende uyabilmek için sürekli olarak güncellemeler yapmaya devam ediyor. Son olarak 2019 yılında karanlık tema desteği gibi yeniliklerle gelen Google Chrome güncellemesi, bu yenilikler ile beraber diri ve güncel kalmaya devam ediyor. Android ekosistemi sadece Google Chrome olmayıp Opera ve Firefox gibi isimlerin de yer aldığı geniş bir havuz diyebiliriz.

Ancak Chrome tarayıcısı Google’ın sahip olduğu bir uygulama olduğu için Android ile oldukça uyumlu bir şekilde çalışabiliyor. Google Chrome tarafında uygulama 20 trilyon sekme açılma desteği ile dikkat çekiyor. Kırılması zor rekorlara imza atan Google Chrome tarayıcısı son olarak indirme rakamı ile bir rekora daha sahip oldu diyebiliriz.  


İlgili uygulamalar
Google Chrome'dan Reklam Engelleyicilere Engel GeliyorGoogle Chrome'dan Reklam Engelleyicilere Engel Geliyor
Google Chrome Reklam Engelleyicilerini Engellemeyecek!Google Chrome Reklam Engelleyicilerini Engellemeyecek!

PAYLAŞ