Google Arama hisse senedi kartı tasarımı yenileniyor        - Haberler - indir.com

Google Arama hisse senedi kartı tasarımı yenileniyor       

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-13 09:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Google, arama sonuçlarına yönelik geliştirmelerini sürdürüyor. Arama hisse senedi kartı olarak tanımlanan kartlarda, masaüstünde değişikliğe gidecek Google, daha modern ve daha gelişmiş özelliklere sahip bir kart sunacak.

Google değişikliği neler sunacak?

Chrome 89 yeniliklerle birlikte yayımlandıChrome 89 yeniliklerle birlikte yayımlandı

Google Arama hisse senedi kartı için yapılacak değişikliklerde, gelişmiş bir finans portalı da sunulacak. Böylece kullanıcılar herhangi bir hisse senediyle ilgili verilere ulaşmak istediğinde mevcut grafik ve değer bilgilerinin yanı sıra hisse senediyle ilgili haberlere de erişim imkanı sağlanacak. Üstelik hisse senedi fiyat ve bilgilerinin öğrenilebilmesi adına hisse senetlerinin sembollerinin girilmesi yeterli olacak.

Değişiklikler devam ediyor!   

Son dönemlerde arama sonuçlarındaki tasarımlara yönelen Google, geçtiğimiz ay içerisinde hava durumu için yenilik getirmişti. Şimdi ise sıra Google Arama hisse senedi kartlarına geldi. Değişim ile birlikte kullanıcı deneyimini arttırmayı hedefleyen Google, sol üst köşede fiyatları listeleyecek. Değişimler, çıkış ve düşüşler gibi detayların aktarılacağı yeni düzenleme, önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılara sunulacak. Şu anda herhangi bir sınırlama olmaksızın yenilik Google’a eklenmiş durumda.


Chrome OS, 10.yılını yeni tasarımla kutluyorChrome OS, 10.yılını yeni tasarımla kutluyor

PAYLAŞ