Google Apps kullanıcıları için Hangouts, kaldırılmaya başlayacak - Haberler - indir.com

Google Apps kullanıcıları için Hangouts, kaldırılmaya başlayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-23 12:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Google'ın mesajlaşma hizmetleri konusunda olan stratejisi, özellikle Allo uygulamasını öldürdüğü için şaşırtmaya devam ediyor. Bugün çıkan bir habere göre, Google Apps müşterileri için klasik Hangouts Sohbet ve Toplantıya geçiş zaman çizelgesi daha net bir hale geldi. Google Apps kullanıcıları için Hangouts, yavaş yavaş kaldırılmaya başlanıyor!

Google Apps kullanıcıları için Hangouts, kaldırılmaya başlayacak

Tüketiciler için hala uygulamanın ne zaman kaldırılacağı konusu belirsizliğini korurken, Google Apps müşterileri için ücretsiz olarak kullanıma sunulacak olan Chat and Meet uygulaması geçiş için bir adım olacak. Ayrıca Hangouts 2020 yılına kadar düzgün bir şekilde çalışmaya devam edecek. Daha sonrasında ise tamamen kaldırılacak. Fakat Google Apps kullanıcıları için geçiş süreci olarak başka bir uygulamanın kullanılacağı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Google Çalışanları Yeni Bir Protesto BaşlattıGoogle Çalışanları Yeni Bir Protesto Başlattı

Google Apps kullanıcıları için şirket, Nisan ve Eylül ayları arasında klasik Hangouts uygulamasından, Chat'e daha fazla özellik getirmeye başlayacağını açıkladı. Bunlar dış kullanıcılar ile konuşma yeteneği olan Gmail ile entegrasyon, görüntülü arama ve Google Voice ile görüşme yapma özelliğini içeriyor. Google Hangouts ilk olarak kullanıcılarını geçen yıl Toplantı video konferans hizmetine taşımaya başlamıştı. Fakat Meet, işlevsellik açısından yeni bir hizmet olarak görülüyordu. Hangouts içerisinde mevcut olan Hikaye, şuanda Hangouts Chat tarafında mevcut değil. Fakat onlarca mesaj uygulaması arasında seçim yapma şansına sahip olacaklar. 


Google, 64 Bit Uygulamalara Geçiş Tarihi BelirlendiGoogle, 64 Bit Uygulamalara Geçiş Tarihi Belirlendi
Google Play için bir dönemin sonuna gelindiGoogle Play için bir dönemin sonuna gelindi
Google Pixel 4'ün meraklandıran tasarımı ortaya çıktı!Google Pixel 4'ün meraklandıran tasarımı ortaya çıktı!

PAYLAŞ