Google Alışveriş'in tasarımı yenilendi - Haberler - indir.com

Google Alışveriş'in tasarımı yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-05 13:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google, servisleri üzerinde güncellemeler yapmaya devam ediyor. Şirketin sevilen servislerinden birisi olan Google Alışveriş, yepyeni tasarımına kavuştu. Tasarım yeniliklerinin yanı sıra yeni fiyat takibi gibi özellikler de yine Google Alışveriş uygulamasına dahil edildi. Bu sayede servis çok daha iyi bir alışveriş deneyimini kullanıcılarına sunmuş olacak. Yeni görünümünü kazanan Google Alışveriş servisi bugün ile beraber ABD’deki masaüstü ve mobil cihazlarda aktif oldu. Popüler olan bu hizmet artık kullanıcılarına bir ürünün fiyatını anlık olarak takip etme fırsatı sunabilecek. Ayrıca Google Alışveriş servisi, takip ettiğiniz bir üründe fiyat indirimi olursa telefonunuza bildirim gönderebilecek.

Google Alışveriş Servisi Yeni Tasarımına Kavuştu

Google uygulamaları Huawei Mate 30 Pro’ya nasıl yüklenir?Google uygulamaları Huawei Mate 30 Pro’ya nasıl yüklenir?

Serviste ayrıca artık e-posta yolu ile bilgilendirme yapılacak. Google e-ticaret tarafındaki ürünleri doğrudan Google Alışveriş üzerinden satın alınabileceğini ifade ediyor. Bu noktada Amazon’da beğendiğiniz bir ürünü satın almak için Amazon sitesine giriş yapmaya gerek kalmadan servis üzerinden alınabilecek. Ayrıca Google Alışveriş ile satın alacağınız ürünlerin Google garantisi altında da olacağını belirtelim. Google alışveriş ile ayrıca Google Lens sayesinde beğendiğiniz kıyafetleri bulma noktasında bir yardımda bulunulacak.

Sadece resmini gördüğünüz çok beğendiğiniz bir montu bulmak için ekran görüntüsü ile Google Lens sayesinde bulabileceksiniz. Yenilenmiş tasarıma sahip olan Google Alışveriş servisi ABD’de hizmette olurken diğer ülke ve bölgelerde ne zaman aktif olacak henüz belli olmuş değil.


Mate 30 Pro için Google kapısı bir kez daha kapandıMate 30 Pro için Google kapısı bir kez daha kapandı
Google’dan yeni kablosuz kulaklık müjdesi geldiGoogle’dan yeni kablosuz kulaklık müjdesi geldi

PAYLAŞ