Gmail'in iOS versiyonuna yeni güncelleme geldi - Haberler - indir.com

Gmail'in iOS versiyonuna yeni güncelleme geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-29 18:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Yazılım

Herkes tarafından adeta kurtarıcı bir e-posta hizmeti olarak bildiğimiz Gmail'in iOS versiyonuna yepyeni özellikler kazandıracak olan güncelleme sunuldu. Yeni güncelleme sayesinde özelleştirilebilir kaydırma özellikleri sayesinde e-posta yönetimi konusunda çok daha fonksiyonel seçenekler ile karşı karşıya geleceksiniz. G-mail, kullanıcıların üye oldukları sitelerde adeta kimlik görevi görmektedir. Hatta Gmail hesabınız sayesinde zaman zaman şifre yenilme işlemlerinizi de güven içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu sistemin kullanıcıya özel kişiselleştirmeler sunuyor olması oldukça memnun edici bir durum olacak.

Cep telefonların çoğunlukla dokunma odaklı tasarlandıklarını göz önünde bulundurursak, zaman zaman dokunma hareketinin haricinde de hareket ve jestlerle etkileşim içerisinde olmak için pratik yollar elde edebilirsiniz. Bu durum karşısında sessiz kalmayı tercih etmeyen Google, iOS işletim sistemli akıllı cihazlar için Gmail hesaplarına yeni özelleştirilebilir kaydırma hareketleri hazırladı. Bu özellik Gmail'e yeni güncelleme ile gelecek. iOS cihazlara gelen son güncellemeyi yaptığınız taktirde Gmail'e gelen yeni özelliklerden de faydalanabilirsiniz. 

Gmail'in Sağ Tık Menüleri Daha Detaylı Hale GeliyorGmail'in Sağ Tık Menüleri Daha Detaylı Hale Geliyor

İstediğiniz gibi özelleştirin

Gmail'e gelen değişikliklerle ilgili yayınlanan açıklamada; "İşleri daha da hızlı yapmanıza yardımcı olmak için, artık iOS cihazınızdaki Gmail'de bir e-postaya dokunduğunuzda yapabileceğiniz eylemleri özelleştirebilirsiniz. Gmail iOS uygulamasında, Ayarlar > Kaydırma eylemleri seçeneğine giderek kaydırma yapılandırma ayarlarına ulaşıp, sizin için en uygun kaydırma seçeneklerine erişebilirsiniz." ifadeleri yer alıyor. Hesabın kullanımını çok daha kullanışlı ve kişinin düzenine göre kişiselleştirme seçenekleri sunuyor olması kullanıcıların beğeneceği düzeydedir. 

iOS cihazlarda kullanılan Gmail hesaplarına gelen yeni özellik olan kaydırma seçenekleri kullanıcıların arşiv, çöp kutusu, okundu, okunmadı olarak işaretle, ertele veya şuraya taşı gibi belirli eylemleri gerçekleştirebilmeleri için çeşitli imkanlar sunuyor. Kaydırma seçenekleri ile kullanıcılar eylemleri istedikleri gibi özelleştirerek sağa sola kaydırma işlemlerini istedikleri gibi yapıyor. Bu özellikten hemen şimdi faydalanmak için akıllı cihazınızı güncellemek konusunda daha fazla geç kalmayın. 


Gmail Uygulamasına Diğer E-posta Hesapları nasıl eklenir?         Gmail Uygulamasına Diğer E-posta Hesapları nasıl eklenir?         
Gmail yapay zeka ile günde 100 milyon maili engelliyorGmail yapay zeka ile günde 100 milyon maili engelliyor
Gmail Akıllı Yazma Android’e geliyor!Gmail Akıllı Yazma Android’e geliyor!

PAYLAŞ