Gmail'in Android sürümünde mailler nasıl toplu silinir? - Haberler - indir.com

Gmail'in Android sürümünde mailler nasıl toplu silinir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-12 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Gmail hesabınız bulunan yüzlerce gereksiz mail zaman zaman sizi rahatsız edebilir. Mail adresinizi kullanarak hesap oluşturduğunuz uygulamalar ve siteler sürekli flood mailler atıyor ve bunlar artık Gmail hesabınızda biriktiyse ve bu gözünüzü yoruyorsa, bu mailleri toplu bir şekilde silebilirsiniz. Gmail hesabındaki mailleri topluca silme işlemini gerçekleştirerek gelen kutunuzu temizleyebilirsiniz.

Android Gmail hesabındaki mailleri topluca silme

Gmail hesabındaki maillerini topluca silmek için Google Play Store'dan "E-Mail – Lightning Fast" uygulamasını indirin. Uygulama sayesinde bu mailleri tek tek silmek yerine toplu bir şekilde silerek zamandan tasarruf etmiş olursunuz. Size yardımcı olacak olan bu uygulmayı indirdikten sonra açın ve uygulamanın ana ekranına gelecek olan izinleri onaylayın. E-Mail Lightning Fast uygulamasına gerekli izinleri verdikten sonra gelen ekranda telefonunuzda kayıtlı olan mail adresleriniz listelenecektir. Bu listeden, gelen kutusunu topluca temizlemek istediğiniz Gmail hesabınızı seçin. Ardından uygulamanın sizden istediği Mail hesabınızla ilgili izinleri okuyun ve onaylayın. 

Gmail yeni özelliği sayesinde kullanıcılarını virüslere karşı koruyacak!Gmail yeni özelliği sayesinde kullanıcılarını virüslere karşı koruyacak!

Gmail hesabınıza gelen e-postalar uygulama ekranında gösterilecektir. Gmail hesabınızda karışıklık yaratan mailleri toplu bir şekilde silme işlemine başlamak için ilk olarak bu ekrandan size gelen herhangi bir mailin üzerine basılı tutun. Mail seçili hale geldikten sonra beliren mavi paneldeki iki tik işaretine dokunun. İlk etapta 46 tane mail seçilecektir. Daha sonra "Mesaj kutusundaki tüm mesajları seç" butonuna tıklayın. Tüm mailler seçildikten sonra mavi paneldeki çöp kutusu işaretine dokunun ve işlemi onaylayın. Seçtiğiniz tüm postalar birkaç saniye içerisinde tamamen mail kutunuzdan silinecektir.


Gmail için uzun süredir beklenen Gmail için uzun süredir beklenen "Çoklu imza" özelliği yolda!
Gmail servisinin mobil sürümü için beklenen özellik kullanıma sunulduGmail servisinin mobil sürümü için beklenen özellik kullanıma sunuldu
Gmail web sürümü için Gmail web sürümü için "Hızlı ayarlar" özelliği yolda

PAYLAŞ