Gmail yenileniyor, hatırlatıcılar ve sabitleyiciler geliyor! - Haberler - indir.com

Gmail yenileniyor, hatırlatıcılar ve sabitleyiciler geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-19 13:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Gmail için bir dizi yeni özelliği duyuran Google, yenilediği posta servisi ile artık çok daha kullanışlı. İşte Gmail’de yapılacak değişiklikler ve gelen yeni özellikler.

Yeni Gmail arayüzüne nasıl geçilir?

Gmail'e telefonlarından girenler, bu habere kulak verinGmail'e telefonlarından girenler, bu habere kulak verin

Tüm dünyada en çok kullanılan eposta servislerinden birisi olan Gmail, yeni özellikleri adeta gücüne güç katacak. Yapılan açıklamalarda Gmail Android uygulamasında ilk olarak yer verileceği özellikler, hatırlatıcı sistemi, sabitlenmiş mesajlar ve çoklu posta kontrolü olacak. Bu tip özelliklerde mail uygulamasındaki deneyimi arttırmayı hedefleyen Google, şimdiden konuşulmaya başlandı.

Reddit’ten duyuruldu

Uygulamanın yeni özellikleri ile ilgili ilk detaylar, Reddit üzerinde bir kullanıcı tarafından paylaşıldı. Şirket içinden gelen sızıntılara dayandırılan yeni haberde, Google’ın farklı tasarımlar üzerinde çalışmalara devam ettiği ve çok daha kolay bir yönetime sahip olacak bir uygulama için çalışıldığı ifade edildi. Öyle ki yeni düzenlemeler ile birlikte tek bir dokunuş ile tüm maillerin okunması sağlanabilecek. Tek bir maili okurken, diğer maillerin kontrol edilmesi adına da özel bölümlere yer verilecek.

Mevcut bilgiler doğrultusunda Gmail için yeni özelliklerin I/O 2019 itibari ile duyurulması bekleniyor. 

Gmail'in işlerinizi kolaylaştıracak 5 özelliği 


İlgili uygulamalar
Gmail Uygulamasında kaydırma seçenekleri nasıl düzenlenir?Gmail Uygulamasında kaydırma seçenekleri nasıl düzenlenir?
Android ve iOS Kullanıcıları Yeni Gmail Tasarımına KavuşuyorAndroid ve iOS Kullanıcıları Yeni Gmail Tasarımına Kavuşuyor

PAYLAŞ