Gittigidiyor’un yeni strateji ve operasyonlar direktörü Taner Anlatıcı oldu - Haberler - indir.com

Gittigidiyor’un yeni strateji ve operasyonlar direktörü Taner Anlatıcı oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-24 10:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Gittigidiyor Strateji ve Operasyonlar Direktörü görevine atanan isim açıklandı.

Gittigidiyor’un yeni strateji ve operasyonlar direktörlüğü pozisyonuna Taner Anlatıcı oldu.

Gittigidiyor'un arama çubuğuna 1 milyon kez Gittigidiyor'un arama çubuğuna 1 milyon kez "cep telefonu" yazıldı!

Türkiye’nin en çok kullanılan E-ticaret sitelerinden biri olan Gittigidiyor ilerleyen günlerde faaliyetlerini sıklaştırmak için hazırlıklara başladı. Pandemi döneminde online alışverişlerin artmasıyla birlikte kullanıcılardan yoğun ilgi gören şirket büyüme yolunda yeni stratejiler izleyecek. Bunun için yeni isimlerle çalışmaya karar veren şirket yönetimi daha genç yönetici ekiplerle çalışacak gibi görünüyor. Şirketin ileriye dönük planları henüz tamamen açıklanmış değil. Ancak bugün gerçekleştirilen görev ataması Gittigidiyor’un bir yenilik eşiğinde olduğunu bizlere gösteriyor.

Gittigidiyor 20.yıla özel logosunu değiştirdi

Bugünden itibaren Gittigidiyor’un uzun vadeli strateji ve hedeflerinin belirlenmesinde rol oynayacak isim Taner Anlatıcı olacak. Şirketin sürdürülebilir büyümeye katkı sağlayacak girişimlerinin şekillenmesinde de görev alacak olan Anlatıcı, stratejik ve ticari operasyonların planlanması, gerçekleştirilmesi ve izlenmesinden sorumlu strateji ve operasyonlar gibi şirket içindeki kritik departmanlara liderlik edecek.

Taner Anlatıcı kimdir?

İş dünyasının genç ve başarılı isimlerinden biri olan Taner Anlatıcı, Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. Okuldan mevzun olduktan sonra Bocconi Üniversitesi Uluslararası İşletme yüksek lisans programını tamamlayan Taner Anlatıcı, kariyerine ilk olarak Citibank’te başladı. Uzunca bir süre Citibank ve Morhipo’da finans ve strateji alanlarında görev yapan Taner Anlatıcı, son olarak Hepsiburada’da strateji direktörü görevini üstlenmişti. Anlatıcı bugünden itibaren Gittigidiyor’un yeni strateji ve operasyonlar direktörlüğü koltuğuna geçti.


2018 yüzde 40 büyüyen GittiGidiyor’a yaradı2018 yüzde 40 büyüyen GittiGidiyor’a yaradı
GittiGidiyor alışverişlerini ucuza getirmenin yoluGittiGidiyor alışverişlerini ucuza getirmenin yolu

PAYLAŞ