GIST 2019 Etkinliği Gaming İstanbul'da Gerçekleşecek - Haberler - indir.com

GIST 2019 Etkinliği Gaming İstanbul'da Gerçekleşecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-20 13:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Uluslararası espor ve oyun fuarı olan GIST, 30 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. Bu yıl 100 bin oyuncu ve oyunseveri bir araya getirecek olan Gaming İstanbul oyun fuarı büyük bir heyecanla bekleniyor. Türk oyuncular dahil olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen profesyonel oyuncular Türkiye’de gerçekleşecek olan Gaming İstanbul fuarında yer alacak. Toplamda 18 bin 470 metrekare bir alanda gerçekleştirilecek olan bu fuarda, ziyaretçiler dünya devi oyun ve donanım şirketlerinin sunacağı yeni ürünlerle tanışacaklar. Diğer yandan ödüllü espor karşılaşmaları ve turnuvalara dahil olunacak. Ünlü yayıncıların da yer alacağı bu etkinlik dört gün boyunca sürecek. Ziyaretçiler etkinlikte alışveriş alanı, cosplay alanı ve serbest geliştirici alanı gibi birçok kısma giriş yapabilecek.

GIST Fuarı İstanbul Gaming’de Gerçekleşiyor

Uber drone ile yemek dağıtımı ile dengeleri değiştirmeye hazırlanıyorUber drone ile yemek dağıtımı ile dengeleri değiştirmeye hazırlanıyor

GIST 2020’de bu sene ilk defa olarak mobil oyunlar için özel bir “Mobil Oyun Alanı” olacak. Mobil oyun şirketlerinin yeni oyunları ise bu alanda oyuncularıyla buluşacak. Ayrıca Gaming İstanbul kapsamında oyun geliştirme, tasarım ve pazarla gibi birçok konuda bilgiler paylaşılacak. Seminerler de gerçekleşecek olan etkinliğin içerik olarak zengin geçmesi hedefleniyor. Şirketler ve markalar Gaming İstanbul ile beraber 100 bin ziyaretçi 4.6 milyon takipçi ve 23.9 milyon oyun severe erişme imkanına sahip olmuş olacak.

Başlıca olarak Redbull, Monster Energy, Aral Game, Overgame, Zocco’s, Bahçeşehir Üniversitesi, Turkish Airlines, Kuasar Bilişim Teknolojileri, Plus Clouds, Inlingo, Küçük Pixel Dükkanı, Unreal Games, Gram Games, Masomo gibi birçok şirket yer alacak.


Google, internet uygulamalarında kullandığı hesap değiştirme arayüzünü yenilediGoogle, internet uygulamalarında kullandığı hesap değiştirme arayüzünü yeniledi

PAYLAŞ