Getir, İngiltere'de futbol kulübüne sponsor oldu - Haberler - indir.com

Getir, İngiltere'de futbol kulübüne sponsor oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-03 17:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Türkiye'nin ikinci unicorn'u olarak nitelendirilen Getir, İngiltere'nin köklü futbol kulübü ile halihazırda bulunan bağlarını daha da güçlendirdi ve sponsorluk anlaması imzaladı. Son dönem içerisinde yatırımlarına hızla devam eden Getir, yeni sponsorluk anlaşması imzaladı. 

Son dönemler içerisinde yatırımlarına hızla devam eden Getir, yeni bir sponsorluk anlaşması daha yaptığını duyurdu. Geçtiğimiz günler içerisinde Türkiye'nin köklü kulüpleri arasında yer alan Galatasaray ve Fenerbahçe gibi isimler ile yapmış olduğu sponsorluk anlaşmasını dile getiren Getir, bu kez de İngiliz bir kulüple anlama imzaladı. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı bir video ile yeni anlaşma yaptığını dile getiren şirket, “Tottenham Hotspur’un ilk resmi “Antrenman Forması Sponsoru” olduk.” notunu paylaştı.

Getir’den n11’e stratejik yatırımGetir’den n11’e stratejik yatırım

Getir, Tottenham Hotspur ile olan bağlarını kuvvetlendirdi

Geçtiğimiz dönem içerisinde İngiltere'de de inşa ettiği ağı ile hizmet vermeye başlayan Getir, Tottenham Hotspur’a yapmış olduğu yatırımlar ile ülke içerisinde konumunu daha da güçlü bir hale getirdi. Türkiye'nin ikinci Unicorn'u olarak adlandırılan hızlı market uygulaması, yapmış olduğu yeni anlaşmalar ile beraber daha da sık gündemde yer alıyor. 

Ülkemizde de her geçen gün faaliyetlerini geliştiren Getir, almış olduğu yatırımlar ile uluslararası pazarda da daha geniş bir alanda adını duyurmak adına çalışmalarına ara vermeden hızla devam ediyor. Bu bağlamda pazar hizmetlerini, Hollanda, İngiltere gibi ülkeler içerisinde de devam ettiren yerli girişimin yeni adımları her geçen gün daha da merak edilen bir isim olmaya başladı. 

 


Facebook, Afganistan’a yönelik sert kurallar getiriyorFacebook, Afganistan’a yönelik sert kurallar getiriyor
Instagram doğum günü bilgilerini girmeyi zorunlu hale getiriyor!Instagram doğum günü bilgilerini girmeyi zorunlu hale getiriyor!
MOOV'un yüzde 75'i, 16 milyon dolara Getir satılıyorMOOV'un yüzde 75'i, 16 milyon dolara Getir satılıyor

PAYLAŞ