Getir, Galatasaray ile iş birliğini duyurdu! - Haberler - indir.com

Getir, Galatasaray ile iş birliğini duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-09 15:25:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Getir, Türkiye'nin üç büyük takımlarından biri olan Galatasaray Spor Kulübü ile yürüteceği iş anlaşması adına geri sayıma başladı. 

2015 yılında kullanıcıların karşısına çıkan Getir, kısa bir süre içerisinde büyük bir başarı elde ederek online market alışverişi denildiğinde ilk akla gelen markalardan biri haline geldi. İhtiyaç duyulan ürünleri 10 dakika kadar kısa bir süre içerisinde teslim etme konsepti ile aktif olarak hizmet veren şirket, Avrupa pazarında da etkili bir şekilde görev yapıyor. Bunun yanı sıra Getir her geçen gün hizmet verdiği ülke sayısını da artırmaya yönelik hamleler yapıyor. 

Battlefield 2042 güncellemesi çapraz oyun desteği getiriyor   Battlefield 2042 güncellemesi çapraz oyun desteği getiriyor   

Dijital olarak market market alışverişi yapma görevini başarıyla devam ettiren Getir, adeta gözünü yükseklere dikmiş gözüküyor. Geçtiğimi hafta içerisinde, Premier Lig'in köklü kulübü olan Tottenham Hotspur'a sponsor olduğunu aktararak şirket, ilk kez Birleşik Krallık'ta bir şirket ile iş birliği içerisine girdi. Bunun üzerinden pek fazla zaman geçmeden şirket bir başka heyecan verici haber vermeye hazırlanıyor. Hem de Süper Lig'in en popüler takımlarından biri olan Galatasaray Spor Kulübü ile ilgili bir müjde geliyor. 

Getir, yarın Galatasaray müjdesini söyleyecek

Popüler şirket Getir, Türkiye'nin üç büyük takımlarından biri olan Galatasaray Spor Kulübü ile iş birliği anlaşması için adeta geri sayıma başladı. Yarın resmi olarak kamuoyuna duyurulacak olan bu bilgi için her iki tarafın da üst düzey isimleri, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda bir araya gelecek.

Şu an için yapılacak iş birliği hakkında elde edilen bilgiler kısıtlı olsa da yarın konuyla ilgili tüm detaylar belli olacak. Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran bu gelişmenin ayrıntıları yarın gerçekleşecek olan programda netlik kazanmış olacak. Konuyla ilgili olarak şu an için elde edilen bilgiler bu kadardır. 

 


YouTube bahşiş benzeri bir özelliği platformuna getiriyorYouTube bahşiş benzeri bir özelliği platformuna getiriyor
Discord yeni pratik özellikler getiriyorDiscord yeni pratik özellikler getiriyor
NVIDIA GeForce Now Türkiye'de ikinci sunucusunu aktif hale getirdi!  NVIDIA GeForce Now Türkiye'de ikinci sunucusunu aktif hale getirdi!  

PAYLAŞ