Getir, 2.6 milyar dolar değerleme ile 300 milyon dolar yatırım aldı - Haberler - indir.com

Getir, 2.6 milyar dolar değerleme ile 300 milyon dolar yatırım aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-19 15:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ülkemizdeki başarılarını geçtiğimiz haftalarda yurtdışına taşıyan getir’in 300 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldığı iddia edildi. Kaynaklara göre ortaya çıkan habere göre son dönemin popüler teslimat şirketlerinden olan getir, 2.6 milyar dolar değerleme ile 300 milyon dolarlık bir yatırıma sahip oldu. Ülkemizde 2020 yılının en popüler şirketlerinden birisi olan getir, dikkat çeken gelişmeler yaşamaya devam ediyor. Kaynaklardan gelen haberlere göre söz konusu teslimat şirketi, 300 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Yatırımın hangi kurum tarafından yapıldığı açıklanmazken, resmi açıklamaların gelmesi bekleniyor.

Getir, 2020’de devasa yatırımlar almış ve ciddi bir büyüme göstermişti. Bu kapsamda önce 38 milyon dolarlık bir yatırım alan şirket bir süre önce ise 128 milyon dolarlık bir yatırım daha aldı. Gelen en yeni detaylara göre ise şimdi ise 300 milyon dolarlık yatırım aldığı ortaya çıktı ve şirket değerlemesinin 2.6 milyar dolar olduğunu belirtiyor.

Hindistan, kripto paraya yasak getiriyorHindistan, kripto paraya yasak getiriyor

Getir, 300 milyon dolar yatırım ile büyümeye devam ediyor

Yatırımlarını doğru bir şekilde değerlendirmeye devam eden getir, şubat ayı içni de önemli bir gelişmeye imza atmıştı. Bu gelişmeler ile beraber İngiltere hizmetlerine de başlayan getir, Londra’da teslimat yapmaya başladı. Diğer yandan şirket, Londra’dan sonra Berlin, Amsterdam ve Paris’te de teslimatlar yapacağını açıklamıştı. Son yatırım ise şirketin daha fazla yerde hizmet göstermesine olanak sağlayacak. Bakalım bu gelişim kaç ülkeye kadar devam edecek göreceğiz.


Çin Signal'e erişim engeli getirdiÇin Signal'e erişim engeli getirdi
Discord, Clubhouse benzeri özellik getiriyorDiscord, Clubhouse benzeri özellik getiriyor

PAYLAŞ