Genç Havacılık ve Uzay Zirvesinin tarihi belli oldu! - Haberler - indir.com

Genç Havacılık ve Uzay Zirvesinin tarihi belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-29 15:01:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Etkinlik

Havacılık ve Uzay sanayisi meraklılarının buluştuğu, ülkemizin gelişen alanı Çankaya IEEE Topluluğu ile birlikte Çankaya Üniversitesinde gerçekleşecek.

Çankaya Üniversitesi ve IEEE Öğrenci Kolunun katkılarıyla hazırlanan Genç ve Havacılık Uzay Zirvesi, 20 Nisan 2019'da Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüs Konferans Salonunda ziyaretçileriyle buluşacak. Gençlik zirvelerinin bu yıl ikincisi düzenlenirken, geçtiğimiz yıl enerji temasıyla yola çıkarak enerji sektöründe önde gelen isimler toplandı.

Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor?Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor?

Alanında başarılı bir çok mühendisin ve meraklı olan genç ve öğrencileri bir araya getirecek etkinlik, iki grubu doğrudan iletişim ortamına sokacak. Bu iletişimin yanı sıra kurumların, aradığı elemana da direkt ulaşmasını sağlayacak. Aradığı elemanı yerinde bulacak kurumlar için de fırsat niteliği taşıyan etkinlik, havacılığı daha iyi anlayan, araştıran ve kendini bu konuda geliştirmek isteyen öğrencileri buluşturacak.

Genç Havacılık Zirvesinde yenilikler dışında bir çok avantaj bulunuyor, bunlar Mezun ve mezun olacak öğrencilere iş imkanı, firmalara stajyer veya çalışan fırsatı,etkinlikten öğrenilecek bilgi, proje desteği, öğrencilerin bu bölümü daha iyi tanıması gibi. Firma ve öğrenciler için kaçınılmaz fırsat olacak etkinlik 20 Nisan 2019'da ziyaretçilerine kapılarını aralıyor.

Etkinliğe katılmak için kayıt olmanız gerekiyor. Kayıt ve detaylı bilgi için; http://genchuz.ieeecankaya.com/


CES 2019 Tüketici Fuarının En İyileriCES 2019 Tüketici Fuarının En İyileri
Dell Gaming, Alienware Ürünleri GIST FuarındaDell Gaming, Alienware Ürünleri GIST Fuarında

PAYLAŞ