GeForce Now Türkiye çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

GeForce Now Türkiye çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-16 23:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bulut üzerinden oyun oynamayı mümkün kulan yeni GeForce Now’un Türkiye ön kayıtları açıldı. Ülkemizde 3 farklı sunucusu yer alacak olan platforma dair tüm detaylar ve Türkiye çıkış tarihi belli oldu. Teknoloji şirketi Nvidia’nın bir süredir yurt dışında kullanıma sunmuş olduğu ve geçtiğimiz günlerde ise Turkcell ile gerçekleştirilen ortaklık ile sunucular ülkemizde hizmet vermeye başladı. Bulut oyun oynama platformu GeForce Now’ın Türkiye ön kayıtları da başlamış oldu. Ücretsiz ve Premium olarak iki farklı sürüme sahip olacak olan GeForce Now, daha çok bilgisayarı yüksek performanslı oyunları kaldırmayan oyuncular için oldukça avantaj sağlayacak. İstediğiniz oyunu indirmeye gerek kalmadan direkt olarak oynayabileceksiniz.

GeForce NOW, 15 Şubat – 15 Mart tarihleri arasında kapalı betada olacak. 1 aylık bu sürede problemler aşıldıktan sonra ise 15 Mart ile beraber tüm kullanıcılar için platform erişime açılmış olacak. Yapılan açıklama ile beraber ise GeForce Now’ın Türkiye sunuları İstanbul, Ankara ve İzmir’de yer alacak. Türkiye’deki tüm oyuncular ise bu sunucular sayesinde bulut depolama sistemine dahil olabilecekler.

GeForce NOW Türkiye sunucuları açılıyorGeForce NOW Türkiye sunucuları açılıyor

GeForce Now’ın Türkiye çıkış tarihi netleşti

  • Söz konusu platforma kayıt olmak üzere gameplus resmi sitesine erişin.
  • Sağ üst bölümde yer olan Kaydol/Giriş Yap butonuna tıklayın.
  • Gelen sayfada HızlıGiriş ile Kaydol/Giriş Yap butonuna tıklayın.
  • Hızlı giriş hesabınız yok ise yeni bir hesap açıp giriş yapın.

15 Şubat tarihinde kapalı Beta testleri sürecinde GeForce Now, sınırlı sayıda oyuncuya açılmış olacak. Ön kayıt yapmadan ise 15 Mart tarihinde tam olarak çıkış yapmasını beklemeniz gerekecek. Türkiye’deki ilk testler ise 1 ay sürecek ve kapalı beta süreci sonrasında tüm kullanıcıların kullanımına açılacak. GeForce Now’ın Basıc ve Premium olarak iki farklı sürümü olacak. BASIC sürümde her oyuncuya 1 saatlik oturum süresi sunulacak. Premium sürümde ise uzatılmış süre ile beraber RTX teknoloji desteği de olacak.


GeForce Now artık Chrome'daGeForce Now artık Chrome'da
ASUS GeForce RTX 30 serisi kartlarını piyasaya çıkarttıASUS GeForce RTX 30 serisi kartlarını piyasaya çıkarttı

PAYLAŞ