Galaxy Tab S6 Lite piyasaya sürülmeden Amazon'da listelendi! - Haberler - indir.com

Galaxy Tab S6 Lite piyasaya sürülmeden Amazon'da listelendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-01 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yakın zamanda sunulacak olan tablet modeli Galaxy Tab S6 Lite, Amazon platformunda listelendi ve cihazın teknik özellikleri ile beraber aynı zamanda fiyatı da sızdırılmış oldu. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Samsung'un yakın bir zamanda piyasaya süreceği planlanan Galaxy Tab S6 Lite adlı tablet modeli, e-ticaret sitesi olarak adından söz ettiren Amazon'un Almanya sitesinde fiyatı ile listede yerini aldı. 

Tablet 2 Nisan'da gelebilir

Amazon platformunda listelenen Galaxy Tab S6 Lite sayfasında, söz konusu bu tabletin S Pen desteği ile beraber geleceği de böylelikle kesinleşmiş oldu. Sitede cihazın 23,5 x 15,4 x 0,7 mm boyutunda olduğu dile getirilirken, cihazın ağırlığının ise 798 gram olduğu dile getirildi. Galaxy Tab S6 Lite'ın hangi yonga setine sahip olacağı ise elde edilen bilgiler arasında değildir fakat tabletin 4 GB RAM, 10.4 inç ekran ve aynı zamanda Android 10 işletim sistemine sahip olması da tahmin edilen özellikler arasındadır. 

LTE ve Wi-Fi bağlantılarını destekleyecek olan Galaxy Tab S6 Lite'ın fiyatı ise 428.44 Euro (475 $) olduğunu görmek mümkündür. Cihaz hakkında daha önce ortaya çıkan raporlar Galaxy Tab S6 Lite'ın Exynos 9611 yonga setine sahip olacağı yönünde olup ve aynı zamanda bu tabletin 64 GB ve 128 GB dahili depolama seçeneklerine sahip olması da beklenen özellikler arasındadır. Galaxy Tab S6 Lite adlı tabletin 2 Nisan tarihinde piyasaya sürülmesinin yüksek ihtimal olduğunu da belirtmek gerekiyor. Amazon Almanya ise sızıntı sonrasında sayfayı yayından aldı.





PAYLAŞ