Galaxy S10 Lite yolda - Haberler - indir.com

Galaxy S10 Lite yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-01 13:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un en güncel amiral gemisi serisi olan Galaxy S10 ailesine yeni bütçe dostu bir model katılmaya hazırlanıyor. Galaxy S10 Lite olarak gelmesi beklenen söz konusu bu modelin bazı detayları Geekbench testlerinde ortaya çıktı. SM-G770F model numarasına sahip olan bu modelin tek çekirdek ve çoklu çekirdek performansları da karşımıza çıkıyor. Samsung’un Galaxy S10 serisine dahil edeceği bir model üzerinde bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor. Daha öncesinde de bazı bilgileri ortaya çıkan bu yeni modelin şimdi ise üst seviye özellikleri tam anlamıyla gözüktü. Geekbench’te detayları belli olan Galaxy S10 Lite modeli donanımsal anlamda neler sunuyor gelin bakalım.

Galaxy S10 Lite Modeli Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy A50'de nem algılandı hatası ve çözümüSamsung Galaxy A50'de nem algılandı hatası ve çözümü

Geekbench platformunda G770F model numarası ile gözüken modelin tam ismi açıklanmış değil. Ancak Galaxy S10 Lite detayları ile uyuştuğu için modelin yüksek bir ihtimalle Galaxy S10 Lite olduğu düşünülüyor. Uygun fiyatlı olacağı iddia edilen bu modelin ilk dikkat çeken noktası ise sahip olduğu üst segment işlemci oluyor. Bu noktada Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemci setinden gücünü alacak olan modelin 8 GB RAM desteğine sahip olması bekleniyor. Diğer yandan Galaxy S10 Lite modelinin skorlarına bakacak olursak tek çekirdek tarafında 742 ve çoklu çekirdek tarafında ise 2604 performans puanı aldığını görüyoruz.

Cihazın bazı belli olan diğer detaylarına gelecek olursak Galaxy S10 Lite modeli Android 10 yüklü olarak geliyor. Samsung’un kendi sahip olduğu arayüz olan One UI 2.0’a sahip olacak bu model haricinde Samsung’un Galaxy A90 5G ve Galaxy A91 gibi cihazlar üzerinde de çalıştığı biliniyor. Galaxy S10 Lite modelinin dahili en az 128 GB’lık depolama alanı bulunması bekleniyor. Cihaz hakkında bilinen detaylar şuan için bunlardan ibaret durumda.


Ajanlar için tasarlanmış sürpriz telefon: Samsung Galaxy Xcover FiledProAjanlar için tasarlanmış sürpriz telefon: Samsung Galaxy Xcover FiledPro

PAYLAŞ