Galaxy Note 10 ile Beraber Kulaklık Girişine Veda Ediliyor - Haberler - indir.com

Galaxy Note 10 ile Beraber Kulaklık Girişine Veda Ediliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-11 14:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’ndan yeni teknolojiler görmeye devam ediyoruz. Son nesil amiral gemisi cihazlarda 3.5 mm’lık kulaklık girişine yer veren şirketin şimdi bu seriyi bozması bekleniyor. Sevilen amiral gemisi ailesi olan Galaxy Note serisine yönelik yapılacak yeni bir hamle ile şirketin Galaxy Note 10 ile beraber kulaklık girişini ortadan kaldırması bekleniyor. Galaxy Note serisinin en yeni üyesi olacak olan Note 10 modeli birçok yeni teknolojiye ev sahipliği yapacak. Bu noktada ekrandan parmak izi okuma gibi özellikler bu başlıca teknolojiler arasında bulunuyor. Note 10 modeline yoğunlaşan şirketin gelecek nesil modelini pazara sürmesi için çalışmaların sürdüğü biliniyor.

Galaxy Note 10 Teknolojileri

Pazarda yer alan popüler markalardan olan Apple’ın kulaklık girişlerini modellerinden kaldırdıktan sonra, 3 yıllık bir süre sonra Samsung’nda bu girişi kaldıracağı belli olmuş oldu. Henüz tanıtılmasına birkaç aylık bir süre bulunan Galaxy S10 serisinde ise bu kulaklık girişinin bulunması bekleniyor. Ancak Galaxy Note 10 ile beraber kulaklık girişine veda edilmiş olacak. Henüz Galaxy Note 10 serisinin tanıtılmasına 10 aylık bir süre olduğu için cihazın bu özelliği net bir şekilde doğrulanmış değil. Şirketin kulaklık girişini kaldırma sebebi olarak ise yeni nesil modellere uygun olması şeklinde ifade ediliyor.

Şirketin yeni Note 10 amiral gemisinde kulaklık girişini kaldırır ise, bu noktada birçok yeni kablosuz kulaklık tanıtması bekleniyor. Galaxy Note 10’da ayrıca donanım özellikleri bakımında üst seviye teknolojilerin yer alması bekleniyor. Snapdragon 855’li versiyonun olması beklenen bu seride 4 ve 6 GB RAM’lik versiyonlar görebiliriz. Dahili depolama tarafında ise 64, 128 ve 256 GB’lık modellerin yer alması bekleniyor. Bakalım Note 10 yakın zamanda hangi özellikler ile gelecek göreceğiz.





PAYLAŞ