GAİN ücretli üyelik sistemine dönüyor - Haberler - indir.com

GAİN ücretli üyelik sistemine dönüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-08 14:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Netflix ve Exxen platformunun büyük rakibi GAİN, ücretli abonelik sistemine geçeceğini açıkladı. Peki GAİN fiyat konusunda kullanıcılarını üzecek mi?

Türkiye'nin yeni içerik platformu GAİN, ücretli abonelik sistemine geçiş yapacağını dile getirdi. Netflix ve Exxen'in rakipleri arasında yer alan GAİN, Premium olarak hizmet verecek. Aylık olarak 21.90 TL ücret talep edilen bu uygulama, sahip olduğu kaliteli içerikler ile rakiplerinin bir nebzede olsa da önünde yer alıyor demek mümkündür.

Apple Yapay Zeka Sistemi Regaind'i Satın AldıApple Yapay Zeka Sistemi Regaind'i Satın Aldı

GAİN Premium'u GAİN'in internet sitesi üzerinden veya uygulama üzerinden başlatmak mümkündür. Fakat iOS ve Android'de uygulama içi satın alma seçeneklerinden Apple ve Google Play aldığı için bu ücret 23,99 TL'ye çıkıyor. Yani siteyi kullanarak üyelik işlemini gerçekleştirmek daha mantıklı gözüküyor. Exxen platformuna göre ortalama Netflix'e göre ise oldukça iyi bir fiyat talep eden GAİN'de her içerik yer alıyor. Eğer şu sıralar yeni ve sanatsal temalı içerikler seyretmek isterseniz GAİN platformunu ziyaret edebilirsiniz. 

GAİN Premium hizmetini başlatanlar; Corporate, David Bowie Last Five Years, Metot, Senkron, Years & Years ve Zoey’s Extraordinary Playlist içeriklerine erişim sağlanacak. GAİN'de; Ahmet Mümtaz Taylan, Berk Keklik, Can Bonomo, Engin Günaydın, Devin Özgür Çınar, Gaye Su Akyol, İlber Ortaylı, , Mirgün Cabas, Özcan Deniz, Serkan Keskin, Vedat Milor, Dolunay Soysert, MFÖ, Harun Tekin, Melikşah Altuntaş ve Bartu Küçükçağlayan ve Muhammet Uzuner gibi önemli isimlerin içeriklerinin yer aldığını da belirtmek gerekir. Konuyla ilgili elde edilen bilgiler şu an iin bunlarla kısıtlı olsa da gelecek günlerde daha detaylı bilgilerin sunulacağı düşünülüyor. 

GAİN'de öne çıkan içerikler

Programlar

Mücbir Sebepler

Oyunlar Holding

Ahmet Mümtaz Taylan’la İstanbul Hesabı

Vedat Milor ile En İyisi

Diziler

On Bin Adım

Terapist

Belgeseller

MFÖ: Ele Güne Karşı

Bir Şifa Bağımlısının İtirafları 


Yerli dijital içerik platformu Gain yayına başladıYerli dijital içerik platformu Gain yayına başladı
Gain nedir? Nasıl kullanılır?Gain nedir? Nasıl kullanılır?

PAYLAŞ