Fütüristik akıllı saat Amazfit X'in çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Fütüristik akıllı saat Amazfit X'in çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-28 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Amazfit X’in çıkış tarihi netleşti.

Son yılların dikkat çeken teknolojileri arasında giyilebilir teknoloji ürünleri yer alıyor. Bu alanda ürün yelpazesinin günden güne artması yeni tasarımlarında ortaya çıkmasına katkı sağlamış durumda. Giyilebilir teknolojinin en çok tercih edilen ürünleri arasında da akıllı saatlerde yer alıyor.

Xiaomi’den yeni akıllı saat sürprizi Watch Color!Xiaomi’den yeni akıllı saat sürprizi Watch Color!

Günümüzde hayatımızın büyük bir parçası olan akıllı saatler akıllı telefon üretici markaları gibi sadece bu kitleye hitap eden üreticiler tarafından da üretiliyor.

Akıllı saat üreten teknoloji şirketi Huami’nin yeni geliştirdiği Amazfit X çıkış tarihi belli oldu.  

AliExpress'ten Satın Alınabilecek Akıllı Saat ve Bileklik

Indiegogo kitlesel fonlama üzerinde kendini gösterecek olan Amazfit X çıkış tarihi Indiegogo üzerinde hazırlanan 28 Nisan 19.25 (TSİ) olarak duyuruldu. Özellikle Amerika Birleşik Devletlerinde yoğun bir ilgi gören sitenin akıllı saat modeli için özel çalışma içinde olduğu görülüyor. Ayrıca sayfada sadece Amazfit X çıkış tarihi hakkında değil, bazı özellikleriyle ilgili de bilgiler yer alıyor.

Ekran tasarımıyla dikkatleri üzerine toplayan Amazfit X kavisli bir yapıya sahip olacak. Bir bileklik kadar ince olan Amazfit X için paylaşılan görselde yeni akıllı saatin bilekliğe çok benzer görünümü olduğu görülüyor. 2.07 inç büyüklüğünde olan ekrana sahip olan Amazfit X Lityum ekran 92 derece kavise sahip olacak. AMOLED ekran üzerine kurulu Amazfit X’in ekranında 326 ppi piksel yoğunluğu bulunuyor.  Kalp ritmi takibi, aktif izleme modları, gizli buton ve kontrollere sahip olan Amazfit X’in bil kapasitesi ise 220 mAh.


Fiyatı belli olan Xiaomi Watch Color akıllı saat Türkiye’de satılacak mı?Fiyatı belli olan Xiaomi Watch Color akıllı saat Türkiye’de satılacak mı?
Honor MagicWatch 2 akıllı saat iki yeni özellik kazandıHonor MagicWatch 2 akıllı saat iki yeni özellik kazandı

PAYLAŞ