Fortnite oyununda Batman etkinliği - Haberler - indir.com

Fortnite oyununda Batman etkinliği

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-23 19:34:03
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Donanım

Oyuncuların sevdiği oyunlardan olan Fortnite oyununda bir süreliğine Batman görünümleri, araçları ve silahları ile Catwoman görünümü satın alabileceksiniz. Batman efsanesi 80 yılı geride bırakırken pek çok sektörde eş zamanlı kampanyalar başladı. Ücretsiz oyun hediyelerinin yanında oyun içi etkinlikler de oluyor. Fortnite bunlardan birisine ev sahipliği yapıyor.

Özel kostümler

Batman etkinliğinde 6 Ekim tarihine kadar devam edecek ve etkinlikte ücretli hediyelerin yanı sıra ücretsiz hediyeler de mevcut. Grapnel Gun, mesafeleri hızlı alabilmenizi sağlıyor. Bunun için 1 Ekim tarihine kadar turnuvaları tamamlamanız gerekiyor. Catwing planör ve Batman temalı görseller sunuluyor. Batarang, ücretsiz olarak ise hem yakınlık odaklı mayın hem de patlayıcı olabiliyor.  1 Ekim tarihine kadar turnuvaları tamamladığınız takdirde Grapnel Gun, Catwing planör ve Batman temalı görseller sunuluyor. Ekstra olarak oyunda Catwoman görünümü ve Gotham City simülasyonu da oyunda yer alacak. Fortnite, yüksekten atlama davranışlarının bol olduğu bir oyun. Oyunda Batman teması oldukça uyumlu bir seçim olmuş denebilir. Fortnite, gelirini zaten oyun içi yaptığı bu kozmetik ve aksesuar satışlarından elde ediliyor.

Fornite sezon 5 için ortaya çıkan görsel kafaları karıştırdıFornite sezon 5 için ortaya çıkan görsel kafaları karıştırdı

Fortnite v10.20 içerik güncellemesiyle gelen yenilikler

Günümüzün kuşkusuz en popüler Battle Royale oyunlarından birisi olan Fortnite için yeni güncellemeler sunulmaya devam ediyor. Fortnite’ın milyonlarca oyuncusu bulunuyor. Fortnite’ın yeni v10.20 içerik güncellemesi yayınlandı. Oyuna güncelleme ile beraber birçok yeni içerik ve sorun gidermeler ekleniyor. Fortnite haritası, neredeyse sürekli bir şekilde değişiyor. Son olarak sezon X ile beraber büyük bir değişime uğramıştı. Epic Games, oyunculara sürekli yeni içerikler sunarak oyunu diri tutmaya çalışıyor. Oyun, v10.20 güncellemesini yayınlandı. Yeni gelen güncelleme ile birlikte Sezon 6’dan bilinen “Uçan Ada” içeriği eklenmiş oldu. Uçan ada üzerinde ise eski sezonlardan hatırlanan Motel ekleniyor.

Fortnite, oyunu oyuncuların arasında her ne kadar zirvedeki yerini korumaya devam ediyorsa da, PUBG hala popüler durumda olmaya devam ediyor. The Verge 2018’in Aralık ayında yayınladığı kaynaklı habere göre Pubg Mobile’ın 200 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğu belirtilmişti. Fortnite’ın o dönemdeki oyuncu sayısı ise aynı seviyede ilerliyordu. Fakat PUBG istikrarlı bir şekilde yükselişini sürdürüyor ve 2018 yılının Haziran ayında PUBG oyunu 400 milyondan fazla kullanıcıya sahip oldu. Bu rakamın 227 milyonluk bölümü ise aylık oyuna giriş yaptığı ifade edildi.


Fornite Yapı Nedir? Nasıl Yapılır?Fornite Yapı Nedir? Nasıl Yapılır?
Fornite, 250 Milyon Kullanıcıya Ulaştı!Fornite, 250 Milyon Kullanıcıya Ulaştı!

PAYLAŞ