Football Manager 2019 Mobile Sürümü Geliyor - Haberler - indir.com

Football Manager 2019 Mobile Sürümü Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-28 18:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Tıpkı FIFA ve Pes oyunları kadar popüler olarak sevilen Football Manager hakkında önemli bir haber geldi. Dünyanın en çok oynanan menajerlik oyunu olan Football Manager’ın yepyeni bir oyunu geliyor. Football Manager 2019 artık mobil platformlarda da yer alacak. Resmi olarak SEGA tarafından yapılan duyuru ile FM 2019’a dair bazı detaylar belli oldu. Şirket tarafından yapılan açıklamada Football Manager 2019 Touch ve Football Manager 2019 Mobile oyunlarının konsol ve PC sürümleri duyuruldu. 2 Kasım ile beraber satışta olacak bu oyunların futbol içerisinde yer alan yeni nesil teknolojileri de kullanacağı belirtildi. Daha önceki serilere göre iyileştirmelerin yer alacağı oyunun dahada geliştirilmiş olduğu ifade edildi.

Football Manager 2019

Ayrıca futbol adına son dönemin en büyük yeniliği olan VAR teknolojisini yeni FM 2019 ve FM 2019 Mobile sürümlerinde göreceğiz. Video destekli hakem sistemi haricinde gol çizgisi teknolojisi yine oyuna entegre gelecek olan yeniliklerden birisi olacak. Bu yeni FM serisinde Bundesliga lisansı ve Almanca dil desteklerinin olacağı belirtiliyor. Oyun içerisinde yenilenmiş yapı, antreman modu ve bireysel antremana yönelik birçok detayların yer alması bekleniyor. Yenilenmiş antreman modu ile sıradaki maçın kadrosunu deneyebileceksiniz.

Bir önceki nesil oyunda yer almayan birçok yeniliğin FM 2019 ile beraber geleceği belirtiliyor. Menejarlik kariyerinizde birçok yıldız oyuncu ve genç yıldızlar yer alacak. Oyunun en büyük yeniliklerinden birisi ise oynayış görüntüleri ve arayüz tarafında oluyor. Yenilenmiş arayüz ile kullanıcı arayüzü daha anlaşılır ve basitleştirilmiş olacak. Çok daha efektif ve oynanabilir bir FM 2019 serisi oyuncuları bekliyor diyebiliriz. Ancak FM 2019 Mobile ve FM 2019 Touch sürümlerinin hem iOS hemde Android tarafında ücretli olacağı belirtiliyor. Oyunların ücretli olmasının yanı sıra uygulama içi satın almalarda yer alacak.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ