Firefox 70 güncellemesi ile karanlık mod modasına dahil oldu - Haberler - indir.com

Firefox 70 güncellemesi ile karanlık mod modasına dahil oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-23 15:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Karanlık mod özelliğinin her alan ve uygulamaya gelmeye başladığını görmeye devam ediyoruz. Son olarak mobil uygulamalara yoğun bir şekilde kazandırılan bu özellik şimdi ise bazı masaüstü uygulamaları için de kullanıma sunulmaya devam ediliyor. Şimdi ise popüler internet tarayıcısı olan Mozilla Firefox için beklenen karanlık mod özelliği kullanıma sunuldu. Mozilla Firefox 70 güncellemesi desteklenen tüm platformlar için indirilmeye sunuldu. Güncelleme iyileştirmelere sahip olurken başlıca olarak karanlık mod desteği ile dikkat çekiyor. Tasarım anlamında oldukça etkili  ve işlevsel bir hal kazanan Mozilla Firefox, bu noktada artık koyu tema ile kullanılabilecek.

Mozilla Firefox’a Karanlık Mod Desteği Geldi

Mozilla Firefox 69.0 kullanılabilir hale geldiMozilla Firefox 69.0 kullanılabilir hale geldi

Mozilla Firefox tarayıcısına gelen söz konusu karanlık mod özelliği manuel olarak ayarlanamayacak. Bu noktada bilgisayarınızın sistem ayarına göre işlev gösterecek. Bu noktada Windows 10’da karanlık mod kullandığınız zaman tema otomatik olarak Mozilla’da karanlık moda dönüşecek. Yine Windows 10 sistem ayarından karanlık modu devre dışı yaptığınız zaman Mozilla tarayıcınız da klasik moda geçiş yapacak.

Windows 10’da karanlık moda geçiş yapmak için Windows Ayarları > Kişiselleştirme > Renkler > Renginizi Seçin > Koyu adımlarını uygulayarak, Windows 10 sisteminizi ve Mozilla Firefox tarayıcısını koyu moda geçirebilirsiniz. Ancak söz konusu karanlık modun Mozilla için bağımsız olmaması eksik özelliklerden birisi diyebiliriz. Mozilla Firefox 70 güncellemesi ile beraber tüm menü, sayfa, ayarlar ve indirmeler bölümü olmak üzere tüm detaylar koyu moda bürünmüş olacak.


Mozilla: Firefox ücretli destek planını yanlışlıkla açıklamışMozilla: Firefox ücretli destek planını yanlışlıkla açıklamış

PAYLAŞ