Fikir ve Kuluçka Merkezi BUBA Campus Açıldı - Haberler - indir.com

Fikir ve Kuluçka Merkezi BUBA Campus Açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-02 14:32:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Denizcilik, iletişim, biotech, fintech ve regtech ve daha fazlasıyla dikey fikirlere sahip girişime ev sahipliği yapacak BUBA Campus Açıldı! 

Ortalama 1000 m2 kapalı alana sahip olan BUBA Campus fikir ve kuluçka aşamasında veya Minimum Yaşamsal Ürüne sahip, teknoloji tabanına sahip, gelecek hedeflere ulaşmasında mentorluk ve koçluğa, değerlemeden, fikri mülki haklara ve melek yatırıma kadar bir çok desteği kendi bünyesinde sergilemeye hazırlanıyor.

Yerli Elektrikli Scooter Girişimi: MartıYerli Elektrikli Scooter Girişimi: Martı

Girişimcilere 1000m2 çalışma alanı sunuyor!

Boğaziçi Üniversite mezunları tarafından kurulan ve güçlü yatırım ağlarında Türkiye'nin önde gelen Kurumsal Gelişim, Koçluk ve Mentorluk platformlarında House of Human'ın ortak girişimiyle birlikte girişimcilere yönelik Para, Akıl ve Yol konulu panellerle gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan BUBA Ventures Başkanı Timuçin Bilgör, "Türkiye’deki girişimcilik ruhunun beslenmesi, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisinin arttırılması, girişim ekosisteminin geliştirilmesi her zaman en büyük hedefimiz oldu. İnovatif fikir sahibi olan girişimcilere iş fikri aşamasından yatırıma, şirketleşmedenticarileşmeye kadar olan süreçte, ofis ve altyapının yanı sıra eğitim ve mentorluk ile stratejik danışmanlık hizmetlerini sunan bir merkez olan BUBA Campus’ü açmaktan gurur duyuyoruz. BUBA Campus’te yer alacak girişimcilere Kurucu ortağımız House of Human’ın eğitim, yönetim, koçluk ve mentorluk konusundaki tartışmasız tecrübesi ve bilgi birikimi ile parayı, akıl ve bilimle birleştiren bir yol inşa ettik.

Bu kampüste BCB, Bosphorist Teknoloji Fonu, TÜGİM, AC gibi birçok iş ortağımızı bir araya getirdik. Dışarıdan taşımalı sistem yerine, BUBA Campus’te paydaşlarımızın her birinin ofisi veya masası bulunmakta. Oluşturduğumuz bu güç birliği ile girişimler 360 derece destek alacak. Biliyoruz ki, varılmak istenen hedefte fikir ve cesaret önemli; ancak bunların deneyimle, uzmanlıkla bir araya gelmesi ve yatırımla desteklenmesi, girişimcinin bu yolda hızını arttıracak ve hata payını en aza indirgeyecektir. Bizler bunun için buradayız.”  şeklinde konuştu.


Huawei’den Apple Watch için kopyalama girişimiHuawei’den Apple Watch için kopyalama girişimi
Startup Turkey etkinliğinde 65 ülkeden 100 girişim bir araya gelecekStartup Turkey etkinliğinde 65 ülkeden 100 girişim bir araya gelecek

PAYLAŞ