FIFA Online Türkiye'ye geliyor - Haberler - indir.com

FIFA Online Türkiye'ye geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-03 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bugün gerçekleştirilen bir basın açıklaması ile Electronic Arts, FIFA Online 4’ün Türkiye’de ve birkaç ülkede daha yayınlanacağını açıkladı. Şirket, mobil platform için 6 farklı ürün geliştirdiklerini de açıklamalarına dahil etti. Oyun dünyasının dev isimlerinden olan Electronic Arts, bugün yeni bir basın açıklaması daha gerçekleştrdi. Şirketin paylaşmış olduğu basın açıklaması, EA SPORTS FIFA’nın küresel olarak ve her platform için genişleme yapacağını belirtti. Basın açıklamasında ülkemizdeki oyunculara da yönelik bir detay verildi.

Electronic Arts, basın açıklaması ile mobil paltformlar için geliştirilen yeni altı ürünün olduğunu belirtti. Ayrıca günümüze Asya oyuncuları tarafından oynana FIFA Online 4 adlı oyunun 15 ülke için de yayınlanacağını ve oyuncu sayısının ise 80 milyon hedefinde olduğunu belirtiyor.

FIFA 21'in PS5 ve Xbox Series X'e ne zaman geleceği belli olduFIFA 21'in PS5 ve Xbox Series X'e ne zaman geleceği belli oldu

FIFA Online 4 Türkiye’ye geliyor

Ülkemizde yoğun bir oyuncu kitlesine sahip olan EA, FIFA Online 4 haberini verdi. Electronic Arts tarafından FIFA Online 4’ün Polonya, Rusya ve daha fazla ülke ile beraber Türkiye’de de ilk kez yayınlanacağını açıkladı. EA Sports tarafından geliştirilen ve online bir futbol deneyimi sunan FIFA Online 4, 2018 yılında piyasaya sürülmüştü. Genel olarak FIFA 18 üzerine geliştirilen bu oyun, oyunculara kendi takımlarını oluşturma imkanı veriyor. Oyun oynadıkça EP kazanıyorlar ve kazandığınız bu oyun içi para birimini de yeni oyuncular ve eşyalar satın almak için kullanabiliyorsunuz. Ayrıca oyun içi transfer piyasası da bulunuyor.

Oyun online odaklı olsa da, oyuncular tek başlarına da oynayabiliyorlar. Bir maçlık karşılaşmalar ile beraber turnuva yada liglere de katılabiliyorlar. FIFA Online World Tour’un kullanımı ile maçlardaki performansınız sıralama sistemine kayıt ediliyor. Şirket ayrıca FIFA Online 4 haricinde FIFA 21’in en çok satan oyunlar arasında olduğunu da belirtti. Ayrıca bugüne kadar 325 milyondan fazla kopya sattığını da açıkladı.


FIFA 21 1.06 yaması yayımlandıFIFA 21 1.06 yaması yayımlandı
FIFA 21 PC'de eski sürüm olarak sunulduFIFA 21 PC'de eski sürüm olarak sunuldu

PAYLAŞ