FIFA 21 en iyi Türk futbolcular listesi belli oldu - Haberler - indir.com

FIFA 21 en iyi Türk futbolcular listesi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-10 11:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

FIFA 21 en iyi Türk futbolcular listesi hakkında çeşitli bilgiler gündeme geldi. Electronic Arts Sports’un en iyi 1000 listesini açıklamasıyla birlikte, oyunda yer alacak futbolcuların güçleri gözler önüne serilmiş oldu. Bilindiği üzere Electronic Arts Sports, her sene bir FIFA oyunu çıkarıyor. Bu oyunlar piyasaya sürülmeden önce en çok merak edilen detayların başında ise futbolcu rating’leri geliyor. Daha önce alışık olunduğu üzere en iyiler hakkında yavaş yavaş açıklama yapan EA Sports, ilk olarka en iyi 20 listesi ile oyuncuların karşısına çıkmıştı. Sonraki günlerde listeyi genişleten oyun stüdyosu, en sonunda en iyi 1000 futbolcuyla veri tabanını genişletti. FIFA 21 Rating Database isimli internet sitesi üzerinden, futbolcuların özelliklerine dair bütün verileri paylaşan EA, soru işaretlerinin çoğunu ortadan kaldırdı.

Sadece EA Play aboneleri FIFA 21’i çıkmadan önce deneyebilecekSadece EA Play aboneleri FIFA 21’i çıkmadan önce deneyebilecek

FIFA 21 en iyi Türk futbolcular listesi açıklandı

oyun sektörünün başarılı isimlerinden EA tarafından açıklanan en iyiler listesinin başında, sürpriz şekilde Messi yer alıyordu. 93 rating’i ile oyunun en iyi futbolcusu konumunda olan Arjantinli yıldızı, 92 rating’i ile Ronaldo rakip ediyordu. Türk oyuncular ise merakla Türkiye Milli Takımı için oynayacak en iyi futbolcuları merak ediyorlardı. Liste yavaş yavaş genişlerken, bugün itibarıyla en iyi Türk futbolculardan bazıları gün yüzüne çıktı. Listenin ilk sırasında 80 rating’i ile Çağlar Söyüncü yer alırken, oyunu 79 ile Hakan Çalhanoğlu takip etti. Çalhanoğlu’nun arkasından ise sırasıyla 78 rating’li Burak Yılmaz, yine 78 rating’i bulunan Cengiz Ünder ve 77 rating sahibi Mert Günok geliyordu.

77 rating’i bulunan Celta Vigo oyuncusu Okay Yokuşlu ise altıncı sırada kendine yer bulmuştu. İsmi geçen futbolcular haricindeki Türk futbolcular ilk 1000’de yer bulamadıklarından, toplam rating’leri ise belirsizliğini korumaya devam etti. Fakat anlayacağınız üzere Okay Yokuşlu’dan sonraki Türk futbolcular, 77 rating’in de gerisinde kalarak, listede kendilerine yer bulamadılar. Her oyuncunun yetenekleri farklı olup oyun içerisinde farklı performanslar sergiler. Bu liste ile oyuncular hakkında detaylı bilgi elde etmek mümkün. Açıklamalardan sonra oyuncuların kartları ise hemen aşağıdaki gibi sıralandı.

Çağlar Söyüncü (Leicester City)

Hakan Çalhanoğlu (Milan)

Burak Yılmaz (LOSC)

Cengiz Ünder (Leicester City)

Mert Günok (İstanbul Başakşehir FK)

Okay Yokuşlu (Celta Vigo)


FIFA 21 en hızlı oyuncular belli olduFIFA 21 en hızlı oyuncular belli oldu
FIFA 21 stadyum listesiFIFA 21 stadyum listesi
FIFA 21'de yer alan en iyi kadın oyuncularFIFA 21'de yer alan en iyi kadın oyuncular

PAYLAŞ