Facebook, TikTok'a alternatif bir uygulama geliştirdi! - Haberler - indir.com

Facebook, TikTok'a alternatif bir uygulama geliştirdi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-13 11:07:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

TikTok, son zamanlardaki en popüler uygulamalar arasında yer alıyor. Oldukça hızlı bir şekilde yayılan Tiktok uygulaması kullanıcıların dikkatini çektiği kadar büyük şirketlerin de dikkatini çekmeyi başardı. Sosyal medya devi Facebook'ta bu uygulamaya alternatif olarak bir uygulama geliştirdi.

Facebook, TikTok'a alternatif bir uygulama geliştirdi!

Facebook, son zamanlarda oldukça hızlı yayılan TikTok uygulamasına alternatif olarak bir uygulama geliştirmeye başladı. Lasso isimli bu uygulama özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde ciddi anlamda fark yaratabilecek özelliklere sahip. Facebook'un bazı hizmetleri son dönemlerde düşüş göstermeye başladı. Snapchat, Instagram ve YouTube, Facebook'tan rol çalmaya devam ediyor. Facebook'ta bu gidişatı değiştirmeye kararlı gibi duruyor. 

Facebook'tan Tiktok'a Rakip Lasso Uygulaması GeliyorFacebook'tan Tiktok'a Rakip Lasso Uygulaması Geliyor

TikTok'a alternatif olarak geliştirilen Lasso, Amerika Birleşik Devletleri'nde resmen piyasaya sürürken sosyal medya devi Facebook'un sözcüsü Andy Huang bu konuda önemli bir açıklama yaptı. Andy Huang, "Lasso, eğlenceli ve yaratıcı videolar geliştirmek için başarılı bir uygulama... Gerek güzellik, gerek sağlık, gerekse eğlence amaçlı pek çok mimari geliştirdik. Lasso, ABD vatandaşlarının kullanıma hazır. Kısa süre içinde tüm dünya Lasso'nun nimetlerinden; gerek Play Store, gerekse iOS üzerinden faydalanabilecek." dedi. TikTok'un alternatifi olan bu uygulamanın ülkemizde yayınlanması ile birlikte belki de en popüler hale gelebilir. Facebook'un ilerleyen zamanlarda nasıl bir yol izleyeceğini göreceğiz. TikTok, iOS ve Android platformlarında olan bir mesajlaşma servisidir. Bu uygulama ile birlikte video, müzik, yer, ders notları ve aklınıza gelen herhangi bir şeyi paylaşabiliyorsunuz. 

Hem telefonda hem de bilgisayarda kullanılan bu uygulama, ücretsiz bir şekilde yüklenebiliyor. Uygulamanın içerisinde sesli görüşme ve mesajlaşma gibi seçeneklerde bulunuyor. Uygulamaya yakın zamanda eklenecek bazı özellikler ile beraber kullanıcılar çok daha işlevsel özellikleri kullanabilecekler. En çok indirilen uygulamalar arasında yerini alan Tictock, arkadaşlarınızla bu uygulama üzerinde mesajlaşmanızı sağlıyor. Özellikle son dönemlerde kullanıcılar tarafından yayınlanan videolar oldukça sık bir şekilde paylaşılır hale geldi. Hatta bu uygulamanın videoları diğer sosyal medya platformları üzerinden de paylaşılıyor. Bu yüzden TicTock çok daha fazla kişiye ulaşmayı bir şekilde başarıyor. Fakat Facebook'un yaptığı alternatif uygulama belkide TicTock'u geride bırakabilir.


Facebook kendini tamamen değiştiriyor!Facebook kendini tamamen değiştiriyor!
Facebook için yükselme devri sona erdi!Facebook için yükselme devri sona erdi!
Facebook'un Tek Rakibi iMessage!Facebook'un Tek Rakibi iMessage!

PAYLAŞ