Facebook Login'e Anonimlik Özelliği Eklendi (Video) - Haberler - indir.com

Facebook Login'e Anonimlik Özelliği Eklendi (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bu akşam saatlerinde Facebook'un 3 yıl aradan sonra ilk defa düzenlediği f8 Geliştirici Konferansı'nda konuşan şirket CEO'su Mark Zuckerberg, Facebook Login'e anonimlik özelliğinin getirildiğini açıkladı.

Mark Zuckerberg, kullanıcıların Facebook Login kullanarak üçüncü parti uygulama ve sitelere giriş yaparken güvenlikleri yönünden ciddi şüpheye düştüklerini bahsettiği konuşmasında, duyurdukları anonim login özelliği sayesinde kullanıcıların bu şüphelerinin önüne geçmeyi amaçladıklarını belirtti.

Facebook Login

Facebook Login'e gelen bu yenilik sayesinde artık kullanıcılar, üçüncü parti uygulama ve sitelere Facebook üzerinden giriş yapmadan, kimlik bilgilerini paylaşmaksızın diledikleri site ya da uygulamaları deneme şansına sahip olacakları gibi paylaşacakları kimlik ve kişisel bilgiler üzerinde daha fazla kontrol imkanına da sahip olacaklar.

Yukarıdaki görselde de görülebildiği üzere kullanıcılar; uygulamalar üzerinden kişisel bilgi paylaşımı yaparken daha detaylı bir şekilde hangi bilgilerini uygulamaya verip veremeyeceklerine de karar verebilecekler.

Mobil uygulamalar üzerinden kullanılabilecek olan Anonim Login özelliği için Facebook uygulamalarını aşağıdan izleyebilir ve Facebook tarafından konuyla ilgili yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz. 





PAYLAŞ