Epic Games'ten Video Sohbet Uygulaması Geliyor - Haberler - indir.com

Epic Games'ten Video Sohbet Uygulaması Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-13 12:01:03
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Video sohbet uygulaması olan Houseparty’i Epic Games satın alarak bünyesine dahil etti. Satın alınma olayını ise paylaşılan bir tweet ile öğrendik. Kullanıcıların en çok merak ettiği konu ise Epic Games’in hesapları nasıl yürüteceği oldu.

Günümüzde şirketler ürettikleri şey ne olursa olsun teknolojiye sadık kalıyorlar ve kendileri teknoloji üretmeye çalışıyor. Dijital sektörde son yıllarda büyüyen şirketler arasında olan Epic Games, video sohbet uygulaması olan Houseparty’yi şirket bünyesine dahil etti. Battle Royale türündeki online oyunu Fortnite’ın yükselmesi ile beraber değerine değer katmayı başaran Epic Games, şirketin güncel değerinin 15 milyar Dolar olduğu iddia ediliyor. Değer her ne olursa olsun taktire şayan bir durum doğrusu. Öte yandan kendi çevrimiçi oyun mağazasını açmayı da ihmal etmeyen Epic Games, görünen o ki farklı şirketleri de bünyesine katmak istiyor. Bu sayede daha büyük bir şirket olma yolunda emin adımlarla yürüyen Epic Games, bakalım büyüme yolunda nasıl bir yol izleyecek?

Epic Games Store 85 Milyon Kullanıcıya EriştiEpic Games Store 85 Milyon Kullanıcıya Erişti

Houseparty satın alınma olayını Twitter’da paylaştı

Gerçekleşen bu satın alma olayını, Houseparty’nin popüler sosyal medya mecralarından birisi olan Twitter aracılığı ile duyurdu. Houseprty tarafından atılan tweet ise şunlar yazıyordu; “Houseparty, Epicgames ailesine katılıyor. Muhtemelen sorularınız vardır, bizim de cevaplarımız var.” Yapılan bu paylaşımda satın alma işleminin finansal detaylarına dair herhangi bir bilgi söz konusu değil. Fakat video sohbet uygulaması olan Houseparty’de herhangi bir şekilde değişiklik olmayacak gibi görünüyor. Gerçekleşen paylaşımda yer alan Sıkça Sorulan Sorular (SSS) kısmına göz atacak olursak Houseparty kullanıcıları, kullandıkları mevcut uygulamayı normal bir şekilde kullanmaya devam edebilecek. Aynı zamanda Epic Games hesaplarından kendi hesapları ayrı tutulacak. Bu da demek oluyor ki yeni şirket sahipleri kimseye zorluk çıkarmadan eski kullanıcılara yeni hesap açtırma gereği duymadan aynı şekilde kullanmaya devam edebilecekler.

 

 

 


Epic Games Store, Steam geliştiricilerini kendisine çekecekEpic Games Store, Steam geliştiricilerini kendisine çekecek
Epic Games Store'da Dev İndirim!Epic Games Store'da Dev İndirim!

PAYLAŞ