Epic Games'te haftaya

Epic Games'te haftaya "Just Cause 4" ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-10 16:01:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Bugüne dek pek çok oyunu ücretsiz olarak oyunseverlerle buluşturan Epic Games, önümüzdeki haftanın oyunun “Just Cause 4” olduğunu açıkladı.

Dünya üzerinde milyonlarca insanın eve kapanmasıyla birlikte en çok kullanılan platformlardan biri de video oyun platformları. Bu dönemde kullanıcılarını evde kalmaları için motive etmek isteyen platformlardan olan Epic Games ise ardı ardına yayınladığı ücretsiz oyunlarla dikkat çekiyor. Sadece bu kampanya kapsamında değil öncesinde de çeşitli kampanyalarla oyun severlerin yüzünü güldüren platform önümüzdeki hafta sevilen iki oyunu ücretsiz olarak sunuyor.

Epic Games, geliştirici modelini kökten değiştirmek istiyorEpic Games, geliştirici modelini kökten değiştirmek istiyor

Epic Games kazanana 1 milyon dolar veriyor

Bugünlerde oyun tutkunlarının en sevdiği oyunları ücretsiz erişime sunan Epic Games önümüzdeki haftada oyuncuların yüzünü güldürecek. Piyasaya çıktığında dikkatleri üzerine toplayan oyunlardan biri “Just Cause 4”ün ücretsiz olarak erişime açılacağını müjdeleyen Epic Games, ikinci oyunun da “Wheels of Aurelia” olduğunu açıkladı.

Avalanche Studios’un 2006 senesinde piyasaya sürdüğü “Just Cause” oyunuyla başlayan oyun döneminin en sevilen oyunlarından biri olmuştu. Oyuncuların Rico Rodriguez’e hayat verdiği serinin son üyesi 2018 yılında piyasaya sürülen “Just Cause 4”e oldu. “Just Cause” serisinin en başından beri sunduğu ana oynanış ögelerinin üstünde duran oyun kesintisiz aksiyonuyla serinin en sevilen oyunlarından.

2016 yılının Eylül ayında piyasaya sürülen “Wheels of Aurelia” ise seçimleriyle farklı oyun sonları görmek isteyen oyuncuların çok seveceği oyunlardan bir tanesi. Kendi ülkesinde yolculuğa çıkan bir İtalyan’ı kadının hikayesini anlatan oyunda oyuncular İtalya’nın kuzeyindeki birkaç şehri ziyaret edebiliyorlar.


Epic Games'te 56 TL değerinde iki oyun ücretsizEpic Games'te 56 TL değerinde iki oyun ücretsiz
Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunlarıEpic Games'te haftanın ücretsiz oyunları

PAYLAŞ