Epic Games'den Steam'e rakip mağaza - Haberler - indir.com

Epic Games'den Steam'e rakip mağaza

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 11:15:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Fortnite ile ünlenen oyun yapımcısı Epic Games, oyun mağazalarından şikayetçi olup, kendi oyun mağazasını açıp oyun kütüphanesi oluşturmaya başlayacağını açıkladı.

Rakiplerine göre daha çok kazandıracak

Farklı mağazalara komisyon vermek istemeyen, daha kontrollü bir ortam sağlamak ve benzeri birçok sebepten dolayı kendi oyun mağazasını açan firmalar kervanına Epic Games'de katıldı. Başlangıçta oyun geliştiricilerine kendi mağazasında sattıkları oyunların gelirlerinden %88 gibi yüksek bir pay sunacağını açıklayan Epic Games mağazası oyuncuları, geliştiricileri ve içerik üreticilerini birleştiren benzersiz bir ekosistem geliştirmeyi hedefliyor.

Epic Games, 14 yaşındaki çocuğu mahkemeye şikayet ettiEpic Games, 14 yaşındaki çocuğu mahkemeye şikayet etti

Kısa süre içinde özel olarak seçilmiş birçok PC ve Mac oyunuyla birlikte karşımıza çıkacak olan mağaza, 2019 yılı içinde ilave oyunlar kabul edecek ve başka platformları da desteklemeye devam edecek.

Epic Games mağazasının kapıları farklı oyun motorlarıyla geliştirilmiş bütün oyunlara kapısını açacak. Mağazada yer alacak ilk oyunların arasında Unreal, Unity ve diğer oyun motorlarıyla geliştirilmiş oyunlar mevcut. Unreal Engine ile geliştirilmiş oyunların sahiplerini büyük fırsatlar bekliyor. Epic Games, Unreal Engine ile geliştirilen oyunlara özel olarak, oyun motoru lisansı için geliştiricilerin ödemesi gereken telif hakkı payından feragat edecek.

Epic Games, 14 yaşındaki çocuğu mahkemeye şikayet etti

Epic Games mağazasının özelliklerinden birisi İçerik Üreticikerini Destekleme programı, içerik üreticilerini bir hayli sevindirecek. Bu program sayesinde geliştiriciler, aralarında Youtube ve Twitch yayıncılarının da olduğu 10 binden fazla içerik üreticisine ulaşabilecekler. Yeni mağaza hakkında daha detaylı bilgiler için Epic Games'in websitesini ziyaret edebilirsiniz.


İlgili uygulamalar
Epic Games - Marvel İşbirliği Thanos'u Fortnite'a GetirdiEpic Games - Marvel İşbirliği Thanos'u Fortnite'a Getirdi
Fortnite şikayetleri, Epic Games yerine yanlış adrese gittiFortnite şikayetleri, Epic Games yerine yanlış adrese gitti
Epic Games'ten Fortnite oyuncularına 100 milyon dolar ödülEpic Games'ten Fortnite oyuncularına 100 milyon dolar ödül

PAYLAŞ