Epic Games kazanana 1 milyon dolar veriyor - Haberler - indir.com

Epic Games kazanana 1 milyon dolar veriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-03 13:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bir süredir hack iddialarıyla gündemde olan Epic Games çatısı altındaki sosyal medya ağı Houseparty için şirket bu iddiaları reddediyordu. Konuyla ilgili olarak yeni bir etkinlik düzenleyen Epic Games, Housparty’nin hacklendiğini ispatlayana 1 milyon dolar vereceğini açıkladı.

Birkaç senedir oyun tutkunlarının en çok tercih ettiği video oyun platformlarından olan Epic Games, dönem dönem düzenlediği kampanyalarla oyuncuların ilgisini çekiyor. Bazen yeni piyasaya sürülen oyunlarda yaptığı kampanyalarla da sevilen şirket Housparty için çıkan iddiaları bertaraf etmek için yeni bir etkinlik düzenledi.

Steam'in resmi internet sitesinde Epic Games'e karşıcı çarpıcı ifadeler!Steam'in resmi internet sitesinde Epic Games'e karşıcı çarpıcı ifadeler!

Epic Games’ten 1 milyon dolarlık etkinlik

2016 senesinde hizmete sunulan Housparty kullanıcıların birbiriyle konuşmasını sağlıyor. İlk çıkış yaptığı dönemde ABD’de App Store’da en çok indirilen uygulamalar listesinde 6. Sıraya yükselen uygulamanın hacklendiği ve kullanıcı bilgilerinin çalındığı öne sürülmüştü. Şirket söz konusu iddiaların gerçekliği yansıtmadığını açıklasa da, bu açıklama kullanıcıları ikna etmekte yeterli olmadı.

Epic Games'in yeni ücretsiz oyunları belli oldu!

İsteyen herkesin katılabildiği bu etkinlikte kazanan bir şanslı kişi tam 1 milyon dolarlık ödülün sahibi olacak. Tabi eğer kazanan olursa… Housparty’nin sürekli hacklendiği iddialarının gündeme gelmesinden oldukça sıkılan platform bu kez açıklama yapmak yerine farklı bir çözüm yolu tercih etti. Hack iddialarının doğruluğunu tespit edene 1 milyon dolar ödül vereceğini açıklayan şirketin, ödül için sunduğu tek şart bu. Bu hamleyle Houseparty’nin hiçbir zaman hacklenmediğini kanıtlamak isteyen Epic Games iddiaların bir safsata olduğunu ispatlamak istiyor.


Epic Games'in yeni ücretsiz oyunları belli oldu!Epic Games'in yeni ücretsiz oyunları belli oldu!
Epic Games, geliştirici modelini kökten değiştirmek istiyorEpic Games, geliştirici modelini kökten değiştirmek istiyor

PAYLAŞ